Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CCIFER decernează Premiile 2017 pentru inovație, antreprenoriat și responsabilitate socială

Camera de Comerț și Industrie a Franței în România (CCIFER) a decernat în data de 23 septembrie Premiile CCIFER 2017 în cadrul uneri seri de gală care a reunit societăți franceze și române, parteneri privați și publici. CCIFER număra astăzi 500 de companii membre care reprezintă peste 125000 de locuri de muncă directe și o cifră de afaceri cumulată de 17 miliarde de euro.
« Dincolo de rezultate, îmi doresc să văd în comunitate și o anumită modalitate de a lucra ; familia membrilor CCIFER se aseamănă nu numai prin sprijinul acordat practicării limbii franceze și a programelor universitare franco-române, dar și printr-un soclu de valori comune : orientarea către client, dezvoltarea și angajamentul angajaților, ambiția, inovația, persistența pe parcursul anilor de criză, profesionalismul și integritatea, responsabilitatea societala…toate aceste valori pentru un impact pe termen lung », a declarat François Coste, Președinte CCIFER, în deschiderea acestui eveniment care a celebrat eleganța și convivialitatea.
30 de dosare au fost primite anul acesta pentru trei categorii de premii : Inovație, Antreprenoriat și Responsabilitate socială. Câștigătorii au fost selecționați în funcție de maturitatea proiectului lor, performanța economică și impactul pe termen lung în societate.
Pentru categoria antreprenoriat, Agenția de Print, membru CCIFER din 2015, propune soluții de imprimerie care contribuie la eficientizarea procesului optimizând consturile în același timp.
Pentru inovație, Holcim, membru CCIFER din 2012, propune StartCasa -un start-up agil, care transformă experiența clientului în construirea unei case.
Pentru responsabilitate socială, Asociația Incubatorul Social, membru CCIFER din 2014, a mobilizat mai mult de 50 de parteneri pentru a contribui la inserția profesională a mai mult de 300 de tineri provenind din medii defavorizate.
În aceast an, juriul a apreciat în același timp inițiativa unui parteneriat între ARUT (Alianța Română a Universităților Tehnice) și Grupul INSA (Instituturile Naționale de Științe Aplicate) în Franța pentru a-i ajuta pe inginerii din universitățile respective să-și găsească un stagiu de lungă durată într-o companie parteneră, în vederea obținerii unei diplome duble. Acest parteneriat în educație și cercetare, proiectează în afară României imaginea unei țări de talente, la cel mai înalt nivel academic și permite tinerilor cercetători să-și consolideze cultura organizațională și competență tehnică.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vitacom își propune exporturi de 10% din cifra de afaceri

Articolul următor

Deco Days

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share