Dezvoltatorul de software din Cluj-Napoca, Cloud Treats România, a lansat în Bucureşti o aplicaţie pentru comenzi online de mâncare în grup, hipMenu, dedicată în special angajaţilor, a anunţat compania.
În afară de Bucureşti, aplicaţia funcţionează în Cluj-Napoca, Oradea şi Timişoara. Aplicaţia a fost lansată în 2013 şi a generat peste 13 milioane de euro restaurantelor partenere, din care 5 milioane de euro anul trecut, potrivit companiei.
Funcţia de comandă în grup poate face mai uşoară coordonarea comenzilor mai mari, care poate include plata separată online a selecţiilor, a declarat directorul de tehnologie al Cloud Treats Romania, Ciprian Costa.
”Etichetele personalizate care însoţesc fiecare comandă ajută la distribuirea pachetelor între colegi şi reduc erorile umane care intervin la trimiterea comenzii de către restaurante. Momentan doar bucureştenii din sectorul 1 şi 2 pot beneficia de livrări prin aplicaţie, urmând să ne extindem treptat pentru că nu vrem să facem rabat la calitate ”, a declarat Ciprian Costa, în cadrul comunicatului.
În două săptămâni de la lansarea în Bucureşti, unii proprietari de restaurante spun că valoarea unei comenzi este şi de trei ori mai mare decât până acum.
“Vedem un uriaş potenţial de câştig în zona prânzurilor din sectorul corporate. Datorită acestui sistem de comenzi de grup, în loc de două porţii per adresă de livrare, am ajuns să ducem opt porţii în medie, ceea ce nu doar reduce costurile, ci şi eficientizează timpul de livrare”, a declarat managerul operaţional al restaurantului Pizzicato, Valentin Piescu.
Recent, compania a îmbunătăţit aplicaţia pentru a oferi traducerea meniurilor în peste 15 limbi străine. Conform reprezentanţilor companiei, cele mai utilizate traduceri sunt în engleză, franceză, germană, maghiară, italiană, spaniolă sau greacă.
Aplicaţia are în vedere şi persoana care comandă mâncarea, căreia îi este dedicată o zi specială, ”Ziua Eroului Nerecunoscut”, în care are o reducere de 20% la toate comenzile de grup plasate de joi, 20 iulie, până duminică, 23 iulie.
Restaurantele partenere în Bucureşti sunt La Mama, Zensushi, Edo sushi, Presto pizza, Presto donner, Big daday burger’s, Mon Paris, Noodles Bar, Burger Avenue, Gyros Dionysos, Bistro Dorbanti, Borsalino, Pizzicato, El Torito, Yoshi Sushi & Teppanyaki, Sushihana, Pizza Pph, ZAO, Effes, Speed Pizza, LaSafi şi Refill.
Citește și:
Chic Bijoux și Apidava, liderii Ardealului din BVB Arena
Regiunea Transilvaniei are două companii reprezentate în catalogul pe 2023 al afacerilor antreprenoriale de succes: Chic Bijoux și…
24 aprilie 2024
Vinuri românești de înaltă calitate la Ro Wine Cluj-Napoca 2024
Festivalul Ro Wine a adus la Cluj-Napoca, în perioada 20-21 aprilie 2024, vinuri premiate și premiabile, selecționate de…
23 aprilie 2024
Varianta Ocolitoare Sibiu Sud, bifează etapa despăgubirilor
Varianta Ocolitoare Sibiu Sud a îndeplinit încă o etapă din foaia de parcurs. ♦ Inelul de autostradă din…
23 aprilie 2024
Institutul de Cercetare în Inteligența Artificială, piatra de încercare a politehniștilor clujeni
Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) și-a prezentat proiectele majore pe care le vrea pe finanțare europeană. Printre clădirile…
23 aprilie 2024
Cum arată noua clădire de birouri Bosch de la Cluj
Investiția totală în Centrul de Inginerie Bosch Cluj (CIBC) se ridică la 50 de milioane de euro, dintre…
23 aprilie 2024
Restaurantul Kibuț din Gărâna, Banatul Montan, candidează la Destinația anului
Viața la țară în cel mai frumos sătuc din România, Gărâna, cu cea mai firească poetică a spațiului.…
23 aprilie 2024
Urbis și-a cumpărat 11 autobuze electrice
Băimărenii vor avea posibilitatea de a circula cu mijloace de transport în comun noi, eficiente și ecologice. Primarul…
23 aprilie 2024
Carbochim aniversează 75 de ani de la înființare. Planurile de viitor vizează o creștere de 20% a producA PRODUCȚIEI
CARBOCHIM S.A., cel mai mare producător de abrazive profesionale din România, aniversează la începutul lunii mai 75 de…
23 aprilie 2024