Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SAP extinde platforma SAP Cloud

SAP, liderul mondial pe piaţa de soluţii software de business și tehnologie, anunță, în cadrul Mobile World Congress, extinderea SAP Cloud Platform (cunoscută ca SAP HANA Cloud Platform) cu noi capabilități avansate ale modelului platformă-ca-serviciu (PaaS). Cu un set complet de noi servicii, platforma SAP Cloud răspunde nevoilor critice ale companiilor, prin facilitarea dezvoltării de noi aplicații într-un mod rapid și ușor, sau extinderea și integrarea aplicațiilor existente, precum și a proiectelor bazate pe Big Data și tehnologiile IoT, machine learning și inteligență artificială.
Pe platforma SAP Cloud au fost dezvoltate până acum o serie de aplicații SAP la care se adaugă peste 1.000 de aplicații ale partenerilor. Noi servicii sunt adăugate în mod constant în platformă, contibuind la dezvoltarea portofoliului SAP dedicat IoT SAP Leonardo pentru conectarea inteligentă a oamenilor, device-urilor și proceselor; SAP Clea, portofoliul soluțiilor și serviciilor bazate pe machine learning, SAP BusinessObjects™ Cloud și SAP Digital Boardroom.
„De la lansarea care a avut loc în urmă cu trei ani și până în prezent, oferta noastră PaaS a evoluat constant și a devenit prima opțiune de platformă digitală, permițându-le clienților, partenerilor și dezvoltatorilor să creeze soluții unice, care conectează într-un mod inteligent oamenii, device-urile și afacerile. Pentru a reflecta mai bine gama extinsă de capabilități, o comunicăm sub un nou brand – SAP Cloud Platform. Acesta aduce companiilor oportunitatea de a se diferenția în economia digitală, prin conectarea oamenilor cu procesele și cu device-urile inteligente, al căror număr este constant în creștere, generând rezultate cu un impact mult mai mare în business,” a declarat Bernd Leukert, membru al Comitetului executiv al SAP SE, Produse & Inovație.
Platforma SAP Cloud vine cu o serie de servicii noi. SAP Cloud Platform SDK pentru iOS, care urmează să fie lansat pe 30 martie, oferă dezvoltatorilor și companiilor instrumentele necesare pentru a dezvolta rapid noi aplicații enterprise pentru iPhone și iPad, prin limbajul de programare Swift al Apple.
SAP Project Companion, planificat pentru lansare tot pe 30 martie, este o aplicație mobilă iOS care asigură integrarea prin platforma SAP Cloud cu soluția SAP S/4HANA® Professional Services Cloud, gestionând inteligent datele colectate în timp real și simplificând experiența de lucru a consultanților, managerilor de proiect și a altor responsabili care sunt mereu în mișcare.
SAP lansează și API Business Hub, care reprezintă un catalog de API-uri pentru aplicații SAP. Noi interfețe sunt adăugate constant, pentru a facilita dezvoltarea și testarea de noi funcționalități și aplicații.
Începând cu finalului lunii martie, va fi disponibil și serviciul SAP Cloud Platform Workflow, care va regândi anumite funcționalități de business, conectându-le printr-o interfață grafică, pentru a oferi noi fluxuri de lucru.
Într-o versiune beta este disponibil în prezent serviciul SAP Cloud Platform IoT. Cu suport pentru peste 40 de protocoale de comunicare, acest serviciu de management al dispozitivelor ajută companiile să dezvolte avantajele IoT printr-o detecție și un răspuns mai rapide.
SAP este lider global pe piaţa de soluţii software de business, având o istorie de peste 44 de ani de inovații tehnologice, în care a contribuit decisiv la transformarea industriei IT. În prezent, SAP are circa 345.000 de clienți, din peste 180 de țări, pe care îi susține în gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi aduși de economia digitală.
Compania oferă un portofoliu complet de soluții bazate pe tehnologia in-memory SAP HANA, ce asigură accelerarea și optimizarea proceselor de business, managementul inteligent al datelor și simplificarea infrastructurii IT. Clienții, angajații, furnizorii, partenerii de business, dar și dispozitivele IoT, pot fi integrate și agregate inteligent, într-un Digital Core care oferă posibilitatea regândirii proceselor de business, conectând oamenii, device-urile și rețelele de business în timp real.
SAP pune la dispoziția companiilor expertiza necesară pentru dezvoltarea unei strategii digitale și o platformă de tip end-to-end care acoperă toate procesele de business, din 25 de industrii. Cu ajutorul tehnologiilor proprietare inovative, SAP creează pentru clienții săi noi oportunități.
SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002, numărându-se printre primii furnizorii IT locali de top. În ultimii 14 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local și la transformarea digitală a organizaţiilor. Astăzi, mai mult de 500 de companii din România utilizează soluţii software SAP, din industrii precum utilităţi, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producţie. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienţi SAP.
În 2011, SAP a demarat un mare proiect de investiţii în România, prin deschiderea celui mai important centru de consultanţă pentru tehnologiile Cloud și HANA din Europa, care deservește clienţi SAP din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu ajutorul a 400 de angajaţi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Emil Dumitru (Pro Agro), despre nevoia unor maternități de producere a purcelului

Articolul următor

Ce aduce nou GastroPan 2017 la Sibiu față de edițiile anterioare?

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share