Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

REMS in “casa noua”

Compania Real Estate & Management Solutions (REMS) a inaugurat în luna decembrie 2015 noul sediu, pe strada Constantin Brâncuși, eveniment parte a strategiei de dezvoltare. În 2016, REMS va lansa în premieră pentru Cluj Napoca un serviciu complet de relocări pentru persoane fizice și companii.

“Dezvoltarea continuă a echipei dar și încercarea de a oferi cele mai bune condiții clienților și colaboratorilor REMS, ne-au făcut să luăm decizia de a ne muta într-un spațiu mai mare și într-o zonă care în ultimii ani a devenit o adevarată arteră comercială a orașului, strada Constantin Brâncuși, la numărul 128”, explică managerul general Cristina Gherman.

“Am fost plăcut impresionați de numărul mare de invitați care ne-au onorat cu prezența la evenimentul de lansare, lucru care nu ne lasă decât să credem că am colaborat extrem de bine în toți acești ani, iar clienții REMS apreciază implicarea noastră. Am primit numeroase cuvinte de laudă și apreciere în ceea ce privește noua locație dar și munca pe care o desfășurăm. Doresc să le mulțumesc în primul rând colegilor care au fost implicați direct în amenajarea noului sediu, precum și în realizarea evenimentului de lansare. Nu în ultimul rând, le mulțumim tuturor invitaților prezenți, dar și celor care nu au reușit să fie alături de noi și îi asigurăm în continuare de toată dedicarea noastră pentru a le oferi cele mai bune servicii, așa cum spune și motto-ul nostru: solutions made easy!”, a mai transmis Cristina Gherman.

Cum ați defini acum agenția REMS, expertiza și serviciile sale cheie?

La baza brandului REMS stă un cuvânt simplu: echipa! În cei 4 ani de când activăm pe piața clujeană am înregistrat sute de tranzacții finalizate la nivel de companie, având ca și clienți renumite companii naționale, internațioanale și nu în ultimul rând persoane fizice. Avem o echipă tânară, unită, orientată spre success, iar cheia succesului o reprezintă seriozitatea, promptitudinea și experiența de care dăm dovadă. Nivelul de expertiză al agenților REMS, deși destul de larg, este foarte atent distribuit astfel încât, indiferent de care este cererea unui client, chiar dacă e vorba de un apartament de cumpărat într-o anumită zonă din Cluj sau relocarea unei companii multinaționale, să existe întotdeauna la îndemană un profesionist, gata să ofere ajutor și soluții. Specializarea pe departamente și training-ul continuu ne asigură succesul pe o piață extrem de concurențială.

REMS s-a născut în martie 2012 din pasiunea unui grup de oameni pentru imobiliare și pentru a transmite clienților adevăratul rol al agentului imobiliar. Am văzut nevoia de o abordare nouă și progresivă pe piața imobiliară din Cluj. Am vrut să demonstrăm clienților că se pot oferi servicii imobiliare bazate pe profesionalism, pasiune, ambiție, respect față de client, într-un domeniu de activitate prea puțin cunoscut în România. Filosofia noastră de lucru este simplă: „îți spunem ce trebuie să știi, chiar dacă nu este ceea ce ți-ai dorit să auzi”. Este un principiu pe care îl folosim pentru ca toate investițiile și tranzacțiile realizate prin intermediul REMS  să fie sigure și rentabile. Din această cauză avem multe recomandări din partea clienților multumiți. REMS este o viziune completă, corectă și modernă despre tot ceea ce însemnă domeniul vast al serviciilor imobiliare.

Care sunt proiectele prioritare pentru REMS în 2016?

În 2016 dorim să lansăm în premieră pentru Cluj Napoca un serviciu complet de relocări pentru persoane fizice și companii. Dat fiind faptul că în ultima perioadă companiile din domenii de top și-au dezvoltat afacerile în orașul nostru, vrem să venim în întâmpinarea lor și încercăm să oferim un pachet complet celor care decid să se relocheze pe meleaguri clujene, indiferent dacă e vorba de închiriere sau achiziții de proprietăți, selecția unei școli potrivite pentru cei mici sau integrarea în comunitate. Toate acestea și multe altele vor fi implementate de către REMS începând cu primăvara anului 2016.

În ceea ce privește departamentul de vânzări pe segmentul rezidențial, anul 2016 aduce două noi proiecte exclusive marca REMS. Este vorba de o construcție în imediata apropiere a ansamblului pe care cu succes l-am tranzacționat în perioada 2013-2015 în Gheorgheni, pe strada Romul Ladea, și un al doilea proiect – un imobil compus din parter și 4 etaje, cu o locație deosebită, în centrul Clujului, pe strada Someșului. Este dezvoltat de unul dintre cei mai noi colaboratori Rems, concernul Beyfin, care are deja o istorie în ceea ce privește construcțiile rezidențiale și nu numai.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sibiul creste an de an

Articolul următor

Bosch pariaza si pe casa inteligenta

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share