Cities of Tomorrow

Categorii: Agenda B2B

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană are plăcerea de a vă invita să participați la cea de-a patra ediție a conferinței Cities of Tomorrow – eveniment de top ce reunește mediul de afaceri cu administrația locală și centrală, arhitecți, urbaniști și societatea civilă din România.

Evenimentul oferă o varietate bogată de prezentări, workshop-uri și o ocazie bună pentru networking. Prezentările unor invitați de marcă la nivel internațional completează dezbaterile privind situația actuală din România și perspectivele acesteia.

Cities of Tomorrow 2016 este dedicat importanței dezvoltării urbane și regionale in vederea stimulării unei creșteri durabile, inteligente și echitabile. Marketing-ul locațional de succes merge mână în mână cu colaborarea performantă a părților interesate, un factor-cheie pentru un management eficient al orașelor.

În această perioadă de creștere a mobilității și de internaționalizare a bunurilor, serviciilor, a muncii și a capitalului, regiunile din România se confruntă cu o concurență sporită cu alte regiuni, atât din Europa și nu numai. O cooperare eficientă între toate părțile interesate implicate în dezvoltarea regională contribuie la crearea unui mediu de afaceri favorabil investițiilor și a unor avantaje economice conexe.

În acest sens, Cities of Tomorrow 2016 are ca scop sensibilizarea publicului cu privire la mai multe întrebări importante:

Două workshop-uri paralele vor trata subiecte actuale.

Temele includ:

Cine ar trebui să participe?

Conferința este concepută pentru a oferi informații utile și noi perspective pentru:

LIMBA conferinței: engleză-română, cu traducere simultană

Taxa de participare: 120 euro + TVA per persoană.

Participanții înregistrați până la data de 11.02.2016 vor primi un discount de 20%

* Un discount suplimentar de 20% pentru membrii Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană
** Un discount suplimentar de 10% pentru membrii organizațiilor noastre partenere

Pentru informaţii suplimentare:

Ruxandra Dumitrescu,
tel.: +40 21 207 91 48,
email: dumitrescu.ruxandra(at)ahkrumaenien.ro

Exit mobile version