Importate Real Estate

Mega Image, primul chirias in Plaza Romania Offices

Anchor Grup și Mega Image au sărbătorit marți, 30 august, mutarea în noul său sediu al retailerului – prezent de peste 20 de ani pe piața din România , situat în Plaza Romania Offices. Birourile ocupate de cei 500 de angajați ai Mega Image sunt situate în aripa de est a Plaza România, la etajul al doilea. Mai mult decât atât, pentru a răspunde la nevoile angajaților săi, Mega Image a solicitat o suprafață suplimentară, extinzând-o pe cea inițială cu 10%, până la 4.008 metri pătrați, ocupând astfel 40% din suprafața închiriabilă brută a spațiului de birouri.

 

“Locul în care sărbătorim astăzi este rezultatul primei conversii a unei zone de retail într-un spațiu de birouri în incinta unui centru comercial. Datorită deciziei noastre îndrăznețe de a converti o parte din zona comercială, avem posibilitatea de a oferi chiriașilor noștri nu numai facilitățile pe care clădirea de birouri în sine le presupune, ci și tot ceea ce este disponibil în mall-ul nostru, de la modalități de a petrece timpul liber la food court și magazine, până la zona de parcare. Ca atare, îi urăm bun venit primului nostru chiriaș, Mega Image, care a ales să facă Plaza Romania Offices sediul său”, a declarat Affan Yildirim, Director General al Anchor Grup.

”Iată-ne în fața unui nou început spre care privim cu încredere și bucurie. Anchor Grup ne-a oferit noul și necesarul nostru cămin, care ne permite să lucrăm eficient și care ne definește cel mai bine în acest moment. Acum ne aflăm într-un moment în care continua expansiune ne-a transformat într-o echipă solidă și competitivă și care ne-a poziționat în topul retailului modern din Capitală. Și, începând de acum, ne stabilim într-un sediu nou, extrem de bine conturat și colorat, care definește cel mai bine compania și transformarea acesteia”, a declarat Vassilis Stavrou, General Manager al Mega Image România.

Anchor Grup a investit aproximativ patru milioane de euro în procesul complex de reconfigurare al cărui rezultat a fost Plaza Romania Offices, iar acest lucru a presupus conversia a 10.600 de metri pătrați de spații de retail în spații de birouri. Mai mult, deoarece Anchor Grup vine în întâmpinarea nevoilor chiriașilor săi, adaptări locale au fost realizate în conformitate cu solicitările specifice făcute de Mega Image, ceea ce a dus la transformarea unor părți din zonele comune ale clădirii. Mega Image va beneficia, de asemenea, de o suprafață mare a spațiului, menită să îmbunătățească comunicarea dintre departementele companiei, de numeroase spații de parcare rezervate pentru noii chiriași, precum și de toate facilitățile pe care centrul comercial Plaza România le oferă.

 Anchor Grup:

 

Prezent în România din 1997, Grupul Anchor este unul dintre cei mai puternici jucători din sectorul dezvoltatorilor imobiliari, prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a dezvoltat în România București Mall, primul centru comercial modern din țară; centrul comercial Plaza România, care, alături de Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, a lansat conceptul de spații mixte de servicii și a contribuit la dezvoltarea imobiliară a regiunii centru-vest din București, InCity Residences, ansamblu rezidențial premium, situat în centrul Capitalei și Plaza România Offices, primul spațiu de birouri ce ia naștere prin transformarea unei extensii a unui centru comercial. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

Mega Image:

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 484 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (218), Shop&Go (264), Gusturi Romanești (2). Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din grupul Ahold Delhaize, companie nou formată în urma fuziunii Delhaize și Ahold, finalizată în data de 23 iulie 2016.

Related posts

Cei mai importanti artisti line-up la Sibiu Jazz Festival

Optim PM livrează Oregon Park – Clădirea C pentru Portland Trust

Ligia Voro

Balkans Property Forum 2018

redactia

Zbouri spre Munich

Transilvania Business

Dragoş Anastasiu, noul Presedinte al AHK

Investiție de peste 10 milioane de euro în ansamblul Yola Residence din vestul Capitalei

redactia

Cushman & Wakefield Echinox: Dana Sava se alatura departamentului Capital Markets

Ionut Oprea

ACCELERATE. Sales Conference

Transilvania Business

Short-list announced for the 5th annual CEE Manufacturing Excellence and Industrial Property Awards

Ionut Oprea

Noul trend in domeniul locuințelor: casa inteligenta

IMMOFINANZ, rezultate financiare

Ionut Oprea

Mulberry Development a dat în folosință ISHO Parking

Ligia Voro

Primele autorizări ale proiectului imobiliar ISHO Timișoara

Nicolae Pop

David Ciceo, speaker la Conferința Passenger Terminal Expo 2016

Transilvania Business

Ajutor pentru depozitarea cărnii de porc

Transilvania Business

Expansiunea imobiliară în Cluj-Napoca. Studiu Coldwell Banker Transilvania

Ligia Voro

Premieră: PepperEscu, primul robot care lucrează într-o companie imobiliară 

Ligia Voro

ALTEN deschide un nou centru de servicii la Iași

Ionut Oprea

Globalworth: We are all committed to fight and overcome this crisis

Ionut Oprea

Optim PM a asistat IKEA în deschiderea celui mai mare magazin din sud-estul Europei

Ligia Voro

NUSCO IMOBILIARA lansează Nusco City

Papuc Irina

BNP PRE România avansează cu închirierea imobilului Hexagon Offices

Papuc Irina

Opportunities in regional Romanian cities

Clujenii de la Vitacom vor da în funcțiune noul lor centru logistic

Nora Dumitrescu

Leave a Comment