Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Norbert Ebinger preia managementul D-Link România

D-Link, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de rețea, soluții pentru automatizarea casei și supreveghere video IP la nivel mondial, îl numește pe Norbert Ebinger Manager D-Link România. Norbert Ebinger, care în prezent deține poziția de District Manager pentru Ungaria, România și Bulgaria în cadrul D-Link Europe, va prelua și managementul operațiunilor din România, decizie efectivă imediat. Aceasta preia conducerea companiei de la Laurențiu Trocan și va coordona activitățile de la Budapesta.
Norbert Ebinger este alături de echipa D-Link Europe de aproape cinci ani și are o vastă experiență în poziții de management ocupându-se de operațiunile companiei în Ungaria, Cehia și Slovacia înainte de a prelua în 2016 poziția de District Manager pentru Ungaria, România și Bulgaria. Înainte de a se alătura companiei D-Link, Norbert a ocupat poziții de vânzări și management în cadrul ZyXEL Communications Corp, unul dintre cei mai importanți producători de soluții broadband pentru furnizorii de servicii internet.
“Aștept cu nerăbdare provocările care vin odată cu numirea mea ca Manager D-Link România. Voi continua să implementez strategia globală D-Link, şi anume consolidarea relaţiilor comerciale cu importatorii şi distributorii, crearea de noi canale de vânzare, consolidarea şi dezvoltarea relaţiilor comerciale cu partenerii tradiţionali din retail şi online. Punctele noastre forte sunt produsele și serviciile noastre, dar mai ales echipa, care este foarte experimentată. Piața din România este într-o continuă evoluție, cu un mare potențial de creștere. Împreună vom depune toate eforturile pentru a veni în întâmpinarea nevoilor partenerilor nostri”,  declară Norbert Ebinger.
Strategia D-Link la nivel global, dar şi local este de a-și consolida poziția ca producător și funizor de soluții pentru companii și utilizatori individuali, dar și ca furnizor de servicii.
D-Link are un portofoliu extins de echipamente de reţelistică, supraveghere video, gama de produse smart office și mydlink Home care permit realizarea de automatizări pentru diferite procese prin intermediul unor dispozitive conectate la internet. De asemenea, D-Link investeşte în mod constant în produse şi servicii cloud.
Despre D-Link
D-Link este unul dintre cei mai importanți producători de infrastuctură de rețea la nivel mondial, cu 30 de ani de experiență în producerea de echipamente inovatoare, de înaltă performață, atât pentru companii cât și pentru clienții individuali. De peste un sfert de secol, D-Link a proiectat, dezvoltat și produs echipamente premiate pentru rețea, wireless, stocare, securitate și soluții de supraveghere IP. mydlink™ Home reprezintă o serie de tehnologii inteligente ce permit proprietarilor de locuințe să monitorizeze, automatizeze și să controleze locuința de oriunde și oricând folosindu-se de smartphone sau tabletă. D-Link își distribuie gama largă de produse de rețea către companii și persoane fizice prin rețeaua sa globală de distribuție și prin intermediul partenerilor și furnizorilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

IMOTECA: Piața imobiliară se aliniază la standarde occidentale

Articolul următor

Business to more Business la Timisoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share