IT&C Real Estate

Norbert Ebinger preia managementul D-Link România

D-Link, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de rețea, soluții pentru automatizarea casei și supreveghere video IP la nivel mondial, îl numește pe Norbert Ebinger Manager D-Link România. Norbert Ebinger, care în prezent deține poziția de District Manager pentru Ungaria, România și Bulgaria în cadrul D-Link Europe, va prelua și managementul operațiunilor din România, decizie efectivă imediat. Aceasta preia conducerea companiei de la Laurențiu Trocan și va coordona activitățile de la Budapesta.
Norbert Ebinger este alături de echipa D-Link Europe de aproape cinci ani și are o vastă experiență în poziții de management ocupându-se de operațiunile companiei în Ungaria, Cehia și Slovacia înainte de a prelua în 2016 poziția de District Manager pentru Ungaria, România și Bulgaria. Înainte de a se alătura companiei D-Link, Norbert a ocupat poziții de vânzări și management în cadrul ZyXEL Communications Corp, unul dintre cei mai importanți producători de soluții broadband pentru furnizorii de servicii internet.
“Aștept cu nerăbdare provocările care vin odată cu numirea mea ca Manager D-Link România. Voi continua să implementez strategia globală D-Link, şi anume consolidarea relaţiilor comerciale cu importatorii şi distributorii, crearea de noi canale de vânzare, consolidarea şi dezvoltarea relaţiilor comerciale cu partenerii tradiţionali din retail şi online. Punctele noastre forte sunt produsele și serviciile noastre, dar mai ales echipa, care este foarte experimentată. Piața din România este într-o continuă evoluție, cu un mare potențial de creștere. Împreună vom depune toate eforturile pentru a veni în întâmpinarea nevoilor partenerilor nostri”,  declară Norbert Ebinger.
Strategia D-Link la nivel global, dar şi local este de a-și consolida poziția ca producător și funizor de soluții pentru companii și utilizatori individuali, dar și ca furnizor de servicii.
D-Link are un portofoliu extins de echipamente de reţelistică, supraveghere video, gama de produse smart office și mydlink Home care permit realizarea de automatizări pentru diferite procese prin intermediul unor dispozitive conectate la internet. De asemenea, D-Link investeşte în mod constant în produse şi servicii cloud.
Despre D-Link
D-Link este unul dintre cei mai importanți producători de infrastuctură de rețea la nivel mondial, cu 30 de ani de experiență în producerea de echipamente inovatoare, de înaltă performață, atât pentru companii cât și pentru clienții individuali. De peste un sfert de secol, D-Link a proiectat, dezvoltat și produs echipamente premiate pentru rețea, wireless, stocare, securitate și soluții de supraveghere IP. mydlink™ Home reprezintă o serie de tehnologii inteligente ce permit proprietarilor de locuințe să monitorizeze, automatizeze și să controleze locuința de oriunde și oricând folosindu-se de smartphone sau tabletă. D-Link își distribuie gama largă de produse de rețea către companii și persoane fizice prin rețeaua sa globală de distribuție și prin intermediul partenerilor și furnizorilor.

Related posts

100 de locuri de cazare modernizate la internatul Colegiului Traian Vuia

Traian Dan

Stratulat Albulescu, asistență juridică fondului GapMinder Venture Partners pentru investiția suplimentară în Deepstash

Ionut Oprea

TC Capital lansează proiectul Hyperion Towers

Ionut Oprea

GTS Telecom, platforma cloud de 200 mii euro la Cluj Napoca

Ana Dumitrache revine la conducerea CTP Romania, pe poziția de Country Head

redactia

Rezultate negative record pentru hotelurile din România. Pandemia și restricțiile au prăbușit cererea din partea turiștilor străini.

Papuc Irina

Wallberg asigură finanțarea pentru Tower Two – al doilea turn rezidențial, cu un regim de înălțime de 16 etaje, din ansamblul XCity Towers

Papuc Irina

Municipiul Salonta va fi supravegheat cu 30 de noi camere video

Traian Dan

Ajutor de stat pentru construirea de grădiniţe cu profil sportiv, buget de 500 mil. euro

redactia

MHP – A Porsche Company își extinde prezența internațională cu ocazia inaugurării celui de-al doilea birou din România, la Timișoara

Ligia Voro

Pandemia scade chiriile la Cluj. Reduceri de până la 10%

Nora Dumitrescu

Immofinanz & CA Immo – the merger

HIpark – 39 mil. euro, proiect mixt de birouri & rezidențial în Iași

Ionut Oprea

Două zile până la evenimentele Transilvania Open 4 Business 2017! 

Ligia Voro

Lansarea regională a Romanian Building Awards (RBA) 2017

Ionut Oprea

Centru multifunctional Bosch, scoala la Jucu

Transilvania Business

Shopping City Piatra Neamt, in portofoliul Optim PM

Ionut Oprea

Peste 25 de magazine se deschid în Sun Plaza după finalizarea etapei a doua de remodelare

Ionut Oprea

Ariston a lansat noua gamă de boilere electrice Lydos

Ligia Voro

CTP: Personalizarea este cheia dezvoltării unui parc industrial de succes

redactia

Pitech concepe softul pentru brățările de urmărire a deținuților din Elveția

Nora Dumitrescu

Clujul și-a făcut platformă interactivă a patrimoniului cultural

Nora Dumitrescu

Orădenii care își plătesc impozitele online pot câștiga o zi de distracție la Aquapark Nymphaea

Traian Dan

Simon Maurer – ”Constructorul de visuri”

Nicolae Pop

Leave a Comment