Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Altex se extinde in P3 Bucharest

Altex, unul dintre cei mai mari retaileri de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România, a semnat un nou contract de închiriere pentru un depozit de 15.000 m2 în P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din România. Prin acest acord, Altex își dublează suprafața hub-ului logistic, pentru a se adapta nevoilor de dezvoltare rapidă ale business-ului.
Altex mai ocupă un spațiu de 15.500 m2 într-o hală existentă din parc, iar odată cu semnarea noului contract, acesta se extinde cu încă 15.000 m2 în cea mai nouă clădire construită în P3 Bucharest, ajungând astfel la un total de peste 30.000 m2 închiriați în acest parc.
Retailerul român se alătură celor 40% dintre clienții internaționali ai P3 care ocupă mai mult de o clădire în cadrul P3 Logistic Parks.
Altex are 2.000 de angajați și deține peste 90 de magazine în cele mai importante orașe din România. Lanțul de magazine se extinde într-un ritm accelerat, iar astfel a apărut nevoia de mai mult spațiu de depozitare unde să poată stoca un număr mare de produse. Astfel, timpul de livrare va scădea și va crește flexibilitatea, ceea ce va conduce în mod firesc și la creșterea cifrei de afaceri a companiei.
“Altex este chiriaș al parcului P3 Bucharest de 12 ani, afacerea lor prosperă și ne bucurăm că P3 poate sprijini această creștere continuă. Prin alegerea de a se extinde în P3 Bucharest, Altex va beneficia de angajamentul nostru de a construi spații logistice de cea mai înaltă calitate, cu costuri operaționale reduse, precum și de servicii premium”, a declarat Blake Horsley, Country Head P3 România.
Dezvoltarea recentă a peste 90.000 m2 de noi spații logistice în P3 Bucharest a permis Altex să se extindă. Asemenea tuturor noilor clădiri construite de P3, acest depozit depășește standardele europene de mediu și permite reducerea costurilor operaționale prin tehnologii sustenabile. Depozitul are o înălțime utilă de 11,5 metri, mai înalt decât majoritatea spațiilor industriale din București.
P3 deține, în prezent, 305.000 m2 dispuși în 11 clădiri, în parcul logistic P3 Bucharest, care este poziționat strategic, la doar 13 kilometri de centrul Bucureștiului. Parcul se află pe autostrada A1 și în imediata apropiere a șoselei de centură a Bucureștiului, ceea ce permite accesul facil către cele șase sectoare ale capitalei, către Aeroportul Internațional Henri Coandă, situat la 22 km distanță, și către autostrada A2. P3 a finalizat recent construcția a trei noi clădiri în P3 Bucharest și are în plan continuarea extinderii atât în parcul din capitală, cât și în zonele de centru și de vest ale României.
P3 este proprietar, dezvoltator și manager specializat în proprietăți logistice. Baza de active a P3 la nivel european cuprinde 163 de depozite construite la cele mai înalte standarde, cu o vârstă medie de 8,4 ani, totalizând 3,3 milioane de metri pătrați în nouă țări, și un portofoliu de terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea a peste 1,4 milioane de metri pătrați de spaţii logistice.
P3 este un investitor pe termen lung, care achiziționează și dezvoltă proprietăți la cele mai înalte standarde de calitate, pe care le adaugă portfoliului său în continuă dezvoltare. P3 nu a vândut niciodată o clădire din portofoliul său.
În România, P3 deține cel mai mare parc logistic din țară, P3 Bucharest, achiziționat de la CA Immobilien Anlagen AG la începutul anului 2015 si care cuprinde în prezent 11 depozite cu o suprafată totală de 305.000 de metri pătrați.
Misiunea P3 este să ofere chiriașilor săi o experiență de primă clasă prin proprietăți logistice de înaltă calitate poziționate în locații logistice cheie. P3 dezvoltă proiecte durabile și ecologice la cele mai înalte standarde internaționale.
P3 este deținut de GIC, fondul suveran al statului Singapore.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sprijin cuplat pentru sfecla de zahăr

Articolul următor

Aberdeen Asset Management vinde cladirea de birouri Construdava

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share