Lideri si afaceri Mureș

Caparol – calitate, inovație, gamă complexă de produse și design

Caparol oferă produse inovatoare și servicii pentru cel mai bun design posibil, atât pentru protecția spațiului de locuit, cât și pentru conservarea valorii acestuia. Pe plan internațional a dobândit o reputație de partener demn de încredere pentru profesioniști.
Prezentă pe piața românească începând cu anul 2001, DAW BENȚA este reprezentanța pentru România a concernului german DEUTSCHE AMPHIBOLIN WERKE SE, unul dintre cei mai mari producători din Europa din domeniul vopselelor și materialelor de finisaj în construcții, o afacere de familie cu o vechime de 120 ani.
DAW BENȚA a reprezentat cu succes compania în piață și a construit un renume local pentru brandul CAPAROL, datorită seriozității echipei, serviciilor profesionale, dar mai ales a produselor de calitate oferite clienților.
În România sunt comercializate mărcile aparținând grupului DAW, CAPAROL, CAPATECT și DISBON, dedicate segmentului profesional, precum și brandul ALPINA, comercializat în retail prin intermediul rețelelor de bricolaj.
Odată cu începerea activității comerciale, în anul 2001, Tîrgu Mureș a devenit și primul site de producție al concernului DAW din estul Europei. Gama de articole produse local a crescut în fiecare an, însumând volume importante și o gamă variată de produse.
Misiunea asumată a companiei DAW BENȚA este ca, prin gama de produse reunite sub brandul CAPAROL, să se asigure că întotdeauna oamenii se simt mult mai confortabil și în siguranță în spațiile în care locuiesc sau își desfășoară activitatea, atunci când produsele Caparol le decorează și protejează.
Urmărind constant și coerent acest țel, sub denumirea de Centre Caparol au fost realizate spații specializate în mai multe orașe din țară, în care utilizatori și beneficiari ai materialelor de finisaj și decorare pot să identifice cele mai potrivite soluții pentru lucrările în care sunt implicați.
Calitate Caparol
„Succesul nostru se bazează pe calitate, inovație, gamă largă de produse și design. Punem preț pe menținerea calității de primă clasă: doar cele mai bune materii prime sunt utilizate, iar un constant control al calității producției oferă siguranță în acest sens. Încă de la înființare, unul din obiectivele declarate ale noastre este îmbunătățirea continuă a standardelor de calitate, cu accent pe produsele de top, ecologice și care nu afectează sănătatea”, susține Remus Aurel Bența, directorul general al companiei DAW BENȚA România.
Pentru a putea justifica această declarație și pe viitor, întreprindem activitatea de cercetare și dezvoltare orientată pe știință și aplicare în colaborare cu furnizori și instituții de cercetare renumite.
Din moment ce calitatea produselor noastre poate fi la fel de bună ca și aplicarea ei, trainingul și consultanța tehnică pentru clienți este o problemă importantă pentru noi. Prin urmare, deținem cea mai mare forță de vânzare din sectorul profesional: expert, de încredere și aproape de client. Mai mult, oferim instructaj teoretic și practic la mii de la clienți anual.
Inovație
DSC_0851
Pentru proprietarii companiei DAW – chimiști din generație în generație – cercetarea, dezvoltarea și tehnologia aplicării a avut întotdeauna un rol important.
Contribuind cu idei și planificând viitorul: ca lider în domeniul calității și inovației, întreprindem munca de pionier în multe domenii, adesea ridicând ștacheta cu ajutorul produselor și serviciilor oferite de noi.
De exemplu, în cazul vopselelor fără solvenți, fără emisii și care nu dăunează sănătății – mai exact Indeko-plus E.L.F. – am fost primii producători pe plan mondial. Sau prin introducerea tehnologiei nano-hibrid (NQG) au fost aduse îmbunătățiri ce au revoluționat vopselele de fațadă. Cu ajutorul Caparol Sensitiv am lansat prima vopsea de dispersie fără conservanți, special elaborată pentru persoane alergice. De asemenea, sistemul compozit de termoizolație Carbon Edition este esențial pentru economisirea energiei termice utilizate la încălzirea clădirilor, iar sistemul Carbon Extra facilitează utilizarea nuanțelor intense pe fațadele termoizolate. Pregătirea noastră pentru o inovație continuă este evidentă și în serviciile noastre: Suntem printre primii care am oferit numeroase aplicații partenerilor de afaceri.
Gamă complexă de produse
remus aurel benta
Expertiza noastră se bazează pe cei 120 ani de experiență – pe parcursul timpului am transferat cu succes cunoștințele și altor sectoare de produse. Astăzi vă oferim cea mai vastă și complexă gamă de produse din domeniu.
Gama de produse acoperă sectorul vopselelor lavabile de interior și exterior, amorse, tencuieli structurate, lacuri și lazuri, tapete și produse decorative speciale, produse de hidroizolație și sisteme de termoizolație pentru fațade, vopsele epoxidice pentru pardoseli și servicii de colorare prin sisteme de nuanțare computerizată.
Design
În zilele noastre clienții își doresc o combinație de materiale și culori personalizate selectate cu îndemânare – expertiza și alegerea unui design devin tot mai importante.
Așadar, noi punem la dispoziția clienților o gamă largă de culori vii și vibrante ce pot fi obținute și aplicate pe fațade sau la interior. Diferit de clasicele vopsele și lacuri, materiale ca tencuielile decorative sau acoperiri decorative ale pereților sunt disponibile, respectiv fațade ventilate și fațade îmbrăcate în piatră naturală sau sticlă.
Sustenabilitate
Ca lideri de calitate, avem o responsabilitate: este datoria noastră să găsim echilibrul dintre economie, compatibilitate cu mediul înconjurător și calitatea vieții. Aceasta include, bineînțeles, protecția mediului înconjurător, utilizarea eficientă a resurselor și crearea unui mediu confortabil de trai. Vrem să contribuim cu ajutorul gândurilor și acțiunilor noastre, cu ajutorul produselor și soluțiilor noastre.
Această atitudine de sustenabilitate a fost întotdeauna parte a filozofiei noastre. Ca o afacere tradițională de familie, această filozofie însoțește și a cincea generație. Gama largă de vopsele fără solvenți, fără emisii și diluabile cu apă, lacuri și acoperiri ale pardoselilor fără emisii sunt dovada acestei filozofii. În același timp, în mod constant, impunem noi standarde globale cu ajutorul produselor și soluțiilor noastre sustenabile.

Related posts

Alte investiţii în aparatură medicală performantă la SCJU Târgu Mureş

Ligia Voro

Astaldi şi Max Boegl, avans vizibil pe tronsonul Cheţani – Iernut al A3. Lotul de 17,9 km – şanse să fie inaugurat în 2019

Stefana Muresan

The Wine Book of Romania – Volumul II

Ligia Voro

Cum a ajuns o companie românească la un nivel de invidiat în business-ul feroviar

Stefana Muresan

ELBI Electric & Lighting – 38 milioane euro, cifra de afaceri la 9 luni

Ionut Oprea

Județele din Transilvania și Banat în topul aplicanților pentru microgranturi

Traian Dan

Speakerii L.I.F.T. 2019: Gheorghe Damian, primar

Ligia Voro

Globalworth îl numește pe Marian V. Popa Director General pentru România

Ion Surdu

UAE, Turcia şi Golful Persic vor să investească până la 500 de milioane de euro în Transilvania

Stefana Muresan

Green Residence. O nouă ofertă imobiliară în Tîrgu-Mureș, de la un nou jucător

Ligia Voro

TB 100: IRUM Reghin ține pasul cu evoluția tehnologică de la nivel mondial

redactia

Comunicat de presa: Incheierea proiectului “Dotarea firmei Ized Betainvest SRL cu linie tehnologica noua de producere casti de protectie”

redactia

AAGES Târgu Mureș, profit semestrial aproape dublu

Stefana Muresan

Miele se extinde la Feldioara

Stefana Muresan

Tractorul agricol românesc TAGRO, omologat de Registrul Auto Român

Ligia Voro

Genpact a bugetat afaceri de 125 mil. dolari

Stefana Muresan

Antibiotice Iași a aplicat scenariul 2: Producția de medicamente continuă

Ion Surdu

Crama Liliac, în căutarea unui investitor care să dezvolte cabane în mijlocul viei, investiţie de circa 350.000 euro

Stefana Muresan

Continental se extinde si investeste inca 12 mil. euro

Bosch a deschis o cantină modernă la fabrica din Blaj

Stefana Muresan

Primul liceu privat de aviație din România, înființat la inițiativa omului de afaceri lugojean Daniel Gabriel Olariu

Stefana Muresan

UMFST din Târgu Mureș – într-o nouă clasificare mondială de prestigiu

Ligia Voro

FOTO: CardioNET, motor al dezvoltării tinerei generații de cardiologi

Ligia Voro

Farmec, 15 noi magazine în 2017

Stefana Muresan

Leave a Comment