Transilvania Business
Lideri si afaceri

Lidl, 500 de noi angajări anul acesta

Retailerul german Lidl, care are 5.000 de angajaţi în România, va recruta încă 500 de persoane anul acesta în toată ţara ca urmare a planurilor de extindere a reţelei. Compania are 200 de magazine în România, iar pe lângă noile angajări retailerul a planificat şi creşteri salariale, potrivit Mediafax.
Lidl face 500 de noi angajări anul acesta (Imagine: Bogdan Stamatin/ Foto Mediafax)
„Reţeaua este în continuă expansiune şi anul acesta avem în plan deschiderea în România a aproximativ 10 magazine. (…) În acest moment, niciun angajat din companie nu câştigă mai puţin de 2.200 lei brut (1.570 de lei net – n.red.), sumă care include bonurile de masă, iar de la 1 martie, salariul minim în companie va creşte la 2.315 lei (1.650 de lei net – n. red.), cu bonuri de masă incluse“, au transmis reprezentanţii Lidl, susține sursa citată.
Lidl are o politică de salarizare în trepte, astfel că în primii trei ani în companie, salariul creşte în fiecare an. Astfel, salariul unui lucrător comercial sau al unui comisionar din depozit poate ajunge în cel de-al treilea an de activitate la 3.115 lei brut (2.185 de lei net), sumă ce include tichetele de masă.
„Salariul unui manager de magazin poate ajunge la 7.000 de lei brut (4.910 lei net- n. red.). Mai mult, toţi managerii de magazin au ca beneficiu maşină de serviciu pe care o pot folosi şi în interes personal, în timpul liber“, au mai spus reprezentanţii Lidl.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Asahi poate cumpăra Ursus, Timișoreana, Ciucaș

Stefana Muresan

NRCC Nearshoring Guide to Romania

Ionut Oprea

Eldi Brutăria, model de succes în industria de panificaţie

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More