Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lidl, 500 de noi angajări anul acesta

Retailerul german Lidl, care are 5.000 de angajaţi în România, va recruta încă 500 de persoane anul acesta în toată ţara ca urmare a planurilor de extindere a reţelei. Compania are 200 de magazine în România, iar pe lângă noile angajări retailerul a planificat şi creşteri salariale, potrivit Mediafax.
Lidl face 500 de noi angajări anul acesta (Imagine: Bogdan Stamatin/ Foto Mediafax)
„Reţeaua este în continuă expansiune şi anul acesta avem în plan deschiderea în România a aproximativ 10 magazine. (…) În acest moment, niciun angajat din companie nu câştigă mai puţin de 2.200 lei brut (1.570 de lei net – n.red.), sumă care include bonurile de masă, iar de la 1 martie, salariul minim în companie va creşte la 2.315 lei (1.650 de lei net – n. red.), cu bonuri de masă incluse“, au transmis reprezentanţii Lidl, susține sursa citată.
Lidl are o politică de salarizare în trepte, astfel că în primii trei ani în companie, salariul creşte în fiecare an. Astfel, salariul unui lucrător comercial sau al unui comisionar din depozit poate ajunge în cel de-al treilea an de activitate la 3.115 lei brut (2.185 de lei net), sumă ce include tichetele de masă.
„Salariul unui manager de magazin poate ajunge la 7.000 de lei brut (4.910 lei net- n. red.). Mai mult, toţi managerii de magazin au ca beneficiu maşină de serviciu pe care o pot folosi şi în interes personal, în timpul liber“, au mai spus reprezentanţii Lidl.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bancă de Dezvoltare, cu sprijinul Comisiei Europene

Articolul următor

Brașov: Magazin de mobilă de 5.000 de metri pătrați

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share