Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rodbun- 100 mil. euro până în 2020

Grupul Rodbun, deţinut de antreprenorii români Daniel Muntean şi Alexandru Iancu, un business integrat în agricultură, a ajuns la o cifră de afaceri de 72 de milioane de euro în 2016 şi 500 de angajaţi.
“Pe toate cele 17 companii am avut o cifră de afaceri de 72 de milioane de euro, la acelaşi nivel faţă de anul precedent. Pentru anul acesta estimăm o creştere de 10% a cifrei de afaceri, iar până în 2020 vrem să atingem 100 mil. euro”, a declarat într-un interviu pentru ZF Nicu Tararache, directorul de marketing al grupului Rodbun.
Cea mai mare contribuţie la cifra de afaceri a grupului, respectiv 80%, o are compania-mamă Rodbun Grup SRL pe care se bazează structura de vânzări, respectiv comerţul cu materii prime agricole şi cereale.
Grupul Rodbun deţine 70 de fitofarmacii, lucrează 10.000 de hectare de teren în nouă ferme aflate în Caraş-Severin, Tulcea, Călăraşi, Dolj, Iaşi, Bacău, Prahova, Mureş şi Brăila, preponderent în arendă, deţine silozuri verticale şi magazine cu o capacitate de depozitare de 100.000 de tone şi o flotă proprie de transport formată din 65 de camioane, potrivit reprezentaţilor companiei.
“Producem sămânţă, o procesăm, o oferim partenerilor noştri prin diviziile de vânzări, preluăm producţiile fermierilor din câmp prin 65 de camioane proprii şi 300 camioane închiriate în campanie agricolă şi le vindem atat la export, cat şi către parteneri interni”, a declarat pentru ZF Cosmin Cebuc, managerul departamentului juridic al grupului Rodbun.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Electroglobal Cluj mizează pe o creștere cu 10% a afacerilor

Articolul următor

Peste 1.500 de austrieci, clienți ai Raiffeisen, vor vizita Brașovul

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Semințe cu suflet dăruite la Zalău

O inițiativă de solidarizare a celor pasionați de grădinărit, intitulată  Semințe cu suflet se apropie de zece ani…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share