Un nou hub în București, cu sprijinul Telekom si Banca Transilvania

Categorii: Antreprenori

Tag Hub este un spatiu co-working dedicat industriilor creative unde sunt asteptati cei care activeaza in aceasta zona: freelanceri, start-up-uri sau companii. Proiectul a fost initiat de Asociatia Freelancerilor si realizat in parteneriat cu reteaua internationala de hub-uri Talent Garden iar investitia s-a ridicat la 140 000 de euro.
“Am decis sa deschidem un spatiu de co-working si in Romania deoarece credem cu tarie ca Europa de Est are o inclinatie puternica spre inovatie. In Romania, de exemplu, sunt peste 1,6 milioane de freelanceri, dintre care 230.000 sunt specialisti IT, iar aproape 50% dintre acestia au mai putin de 35 de ani(…) Prin acest nou spatiu, ne extindem prezenta in Europa, reunind peste 1.500 antreprenori, preponderent din domeniul digital, in cele 18 campusuri”, explica Davide Dattoli, CEO si Co-Founder al retelei internationale Talent Garden, citat de hotnews.
Proiectul a fost initiat de Asociatia Freelancerilor si realizat in parteneriat cu reteaua internationala de hub-uri Talent Garden si cu sprijinul Telekom Romania si Banca Transilvania.

Exit mobile version