Antreprenori Timiș

”Firmele italiene întâlnesc instituţiile statului”

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in colaborare cu Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub egida Ambasadei Italiei la Bucuresti, organizeaza in data de 29 martie 2017, de ora 11, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, un eveniment destinat unuia dintre principalii parteneri comerciali ai Romaniei si unul din principalii investitori straini ai Judetului Timis (locul I ca numar de firme si locul IV ca valoare a capitalului social) – ITALIA, o platforma de informare si dialog intre firmele italiene care isi desfasoara activitatea in judetul Timis si principalii actori din administratia publica locala.
Evenimentul se desfasoara sub genericul „Firmele italiene intalnesc institutiile statului”.
Intalnirea s-a nascut la initiativa si din dorinta firmelor italiene de a fi informate asupra legislatiei nationale in vigoare, pentru a putea preveni incalcarea legii si sanctiunile ce decurg din aceasta.
In cadrul conferintei, vor fi prezentate motive si oportunitati pentru a face afaceri in Judetul Timis, serviciile suport oferite de CCIAT si CCIpR cat si stimulente si facilitati oferite investitorilor de catre administratia publica locala.
De asemenea, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis si Camera de Comert Italiana pentru Romania vor semna un Acord de Colaborare interinstitutional.
Evenimentul va fi urmat de o sesiune de networking.

Related posts

ADR Vest: Conexiuni rutiere de milioane de euro în Timiș

redactia

Topul firmelor, organizat de CCIAT, la cea de-a 24-a ediție

Stefana Muresan

Bayer CropScience – Management integrat al tuturor agenţilor de dăunare

Ligia Voro

Leave a Comment