Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Patronatele din Cluj strâng rândurile

11 organizaţii patronale şi asociaţii profesionale au semnat miercuri, la Cluj, un acord de parteneriat la nivel județean, care vizează coalizarea mediului de afaceri și dezvoltarea mișcării patronale din Cluj.
Inițiativa îi aparține Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), care a realizat un prim demers similar în ianuarie, în județul Bihor. „Prin acest demers urmărim să construim o voce mai puternică pentru mediul de afaceri, un partener de dialog cu greutate pentru autorități și să dezvoltăm proiecte în beneficiul societății. Am început coalizarea organizațiilor din județul Bihor, acum continuăm la Cluj și ne dorim să ajungem în cât mai multe județe din țară”, a declarat Ioan Lucian, președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român, citat de ziuadecj.ro.
„Mediul patronal și antreprenorial clujean este unul dintre cele mai puternice din țară, iar demersul nostru vizează creșterea reprezentativității acestor organizații la nivelul comunității. Semnarea de astăzi este un semnal pentru crearea unei alianțe puternice și sperăm să se alăture cât mai multe organizații demersului nostru”, a precizat Mihaela Rus, președintele Asociației Femeilor de Afaceri Cluj, potrivit sursei citate.
Invitația de aderare adresată mediului de afaceri clujean a fost întărită și de Augustin Feneșan, președintele Asociației Patronilor și Meseriașilor Cluj. „Cu cât vom implica mai multe organizații și asociații, cu atât vom avea un grad de reprezentativitate mai mare și vom putea acționa mai eficient pentru dezvoltarea mediului de afaceri”, a declarat Augustin Feneșan.
Acordul prevede stabilirea unor direcții comune de acțiune pentru eficientizarea sprijinului acordat firmelor private din județ; informare reciprocă și reprezentare comună la dezbaterile Consiliului Local și ale Consiliului Județean privind mediul de afaceri; întâlniri trimestriale și realizarea de acțiuni comune care să ducă la dezvoltarea mișcării patronale din județul Cluj.
Alături de inițiatori, acordul a fost semnat de către Uniunea Generală a Industriașilor din România, Liga Întreprinzătorului Român, Cluj IT Cluster, Colegiul Medicilor Cluj, Asociația Meseriașilor de Top, Patronatul Român, Patronatul Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Cluj, Colegiul Farmaciștilor Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Elefant.ro, în Târgu Mureş şi Hunedoara

Articolul următor

Numar record de firme participante la Zilele Carierei din Timișoara

Citește si:
Total
0
Share