CEMACON, locul 1 la categoria „Sănătate” la Romanian CSR Awards 2017

Categorii: Lideri și afaceri

CEMACON a câștigat în cadrul galei Romanian CSR Awards 2017 locul 1 la categoria „Sănătate”, pentru proiectul realizat în 2016 împreună cu Asociația Lumina, construcția primului centru de îngrijire paliativă pentru copii din România.
CEMACON a donat întreaga cantitate de cărămidă necesară pentru realizarea construcției. Centrul este amplasat în localitatea Bacău, având o suprafață de 1.050 de metri pătrați, și este administrat de Asociația Lumina, asociație care își dedică activitatea dezvoltării de servicii de îngrijire paliativă pentru bolnavii incurabili și promovarea acestor servicii la nivel regional prin programe de educație și informare.
Centrul este primul din România care oferă posibilitatea internării copiilor bolnavi, punând la dispoziție 14 paturi, iar numărul celor care vor beneficia de serviciile oferite – direct și indirect – va ajunge la 400 lunar.
“Am crezut în proiect imediat după ce am înțeles situațiile cutremurătoare cu care se confruntă aceşti copii şi familiile lor. Decizia a fost simplă. Am donat cărămidă pentru construcția unui loc care să le aducă alinare. Faptul că implicarea noastră a fost recunoscută şi prin intermediul acestui premiu ne onorează şi ne face mândri că putem contribui la construcția unei societăți mai bune.”, a declarat Liviu Stoleru, Director General și Președinte al Consiliului de Administrație Cemacon.
CEMACON SA ocupă locul al II-lea în topul producătorilor de blocuri ceramice din România şi unul dintre liderii pieței din Transilvania.
Compania operează cea mai modernă şi mai mare capacitate de producție din România cu produse inovatoare, care aduc plus-valoare utilizatorilor, obținute la costuri de producție foarte competitive.
CEMACON SA este companie listată la Bursa de Valori Bucureşti şi deținută, preponderent, de acționari instituționali, fonduri de investiții româneşti şi străine; managementul companiei este unul profesionist, independent şi cu puternică expertiză de sector.

Exit mobile version