Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Optim PM – doua premii in cadrul celor mai prestigioase gale din industria imobiliara

Optim Project Management a primit doua premii in luna aprilie in cadrul celor mai prestigioase gale din industria imobiliara din regiunile CEE si SEE.

A 12-a editie a SEE Real Estate Awards pentru 2016, organizata de EuropaProperty la hotel Radisson Blu Bucuresti, a reunit in acelasi loc o parte dintre dezvoltatorii imobiliari, investitorii si profesionistii de top de pe piata. Optim Project Management a castigat pentru al 3-lea an consecutiv premiul pentru cea mai buna “Companie de Project Management” din Sud-Estul Europei. Acest premiu reprezinta o recunoastere a companiei noastre ca fiind lider pe piata companiilor de Project Management din regiunea SEE, cu capacitati reale de livrare a celor mai complexe si diverse proiecte imobiliare.

“Sunt onorat sa primesc acest premiu, ce rasplateste inca o data, eforturile echipei noastre in furnizarea de servicii profesionale de consultanta in constructii”, a declarat David Evans, Directorul General al companiei.

Cea de-a doua gala in cadrul careia Optim Project Management s-a numarat printre castigatori a fost “HOF Awards | Hall of Fame – Best of the Best”, organizata de CIJ Europe la Hotel Marriott Praga.

“HOF (Hall of Fame) AWARDS 2017”, ofera distinctii dezvoltarilor imobiliare, companiilor si furnizorilor de servicii calificati in finala castigatorilor din sase tari din Europa Centrala si de Est si Europa de Sud-Est. Finala din 2017 reuneste castigatorii din 2016 din tarile care, au concurat pentru premiul cel mare, cel mai bun dintre cei mai buni. Optim PM a fost castigatoarea categoriei „Cea mai buna Companie de Project Management” din regiune.

“Doresc sa le multumesc celor care au votat pentru noi, juriului, clientilor nostri si tuturor colegilor care au muncit din greu pentru a castiga aceasta distinctie”, a declarat Mihaela Allardin, Business Development Manager in cadrul Optim PM.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Nicolae DORDEA- ENGIE, la PRIA Urban Innovation  

Articolul următor

Rata de neocupare a spațiilor de birouri moderne din București a scăzut sub 10%

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share