Eveniment

Raiffeisen Bank, partener principal Bucharest Technology Week 2017

Bucharest Technology Week anunță că partenerul principal al ediției 2017 este Raiffeisen Bank.
Raiffeisen Bank este o bancă universală de top care deservește aproximativ 2 milioane de clienți persoane fizice, IMM-uri și companii. De-a lungul timpului, Raiffeisen Bank a fost promotorul schimbării și adoptării noilor tehnologii, punând la dispoziția clienților săi aplicații prietenoase și noi funcționalități menite să faciliteze interacțiunea clienților cu banca.
„Suntem preocupați de experiența clienților în interacțiunea cu banca și tocmai de aceea am decis să facem un pas înainte și să colaboram în cadrul unui parteneriat tehnologic cu Backbase, compania care a creat una dintre cele mai puternice platforme de banking online. E o dovada clară că ne asumam rolul de a inova și de a investi în tehnologiile cele mai avansate din domeniu”, a declarat Bogdan Popa, vicepresedintele Diviziei Operatiuni & IT de la Raiffeisen Bank.
Între 22 -28 mai, profesioniștii din mai multe domenii de business, dar și amatori ai tehnologiei au parte de o săptămână de conferințe, întâlniri și expoziții dedicate soluțiilor inovatoare menite să adauge valoare vieții profesionale și celei cotidiene.
Bucharest Technology Week este un eveniment complex, structurat pe două mari zone de interes: conferințe pentru oameni de business și o expoziție în aer liber pentru toți cei care iși doresc sa testeze noutățile tehnologice.
Primele 4 zile ale evenimentului se desfășoară la Hotelul Athénée Palace Hilton, unde au loc 5 summituri pe temele Inovation, HR, Sales, PHP și Java și la care vor susține sesiuni aproximativ 40 de speakeri, dintre care mai mult de jumătate sunt lideri internaționali, recunoscuți pentru expertiza lor. Din cele peste 1.200 de locuri de la conferințe, doar o treime mai este disponibilă. Tot aici, are loc și o expoziție indoor, unde participanții la summituri pot analiza și testa soluții de business.
Ultimele 3 zile ale săptămânii, 26, 27 și 28 mai, se desfășoară în Piața George Enescu de lângă Ateneu, unde sunt așteptați peste 15.000 de vizitatori dornici să testeze gadgeturi de ultimă generație, mașini electrice și hibride, roboți, drone și alte tehnologii atractive.
„Tehnologia a devenit necesară pe orice palier al vieții noastre. Prin organizarea evenimentului dorim să transmitem că a ține pasul cu noile tendințe și a adopta tehnologia atât pe plan profesional, cât si personal nu mai reprezintă o opțiune, ci a devenit o necesitate. Am regăsit în Raiffeisen Bank, partenerul principal al evenimentului, aceeași motivație de a aduce în permanență tehnologia mai aproape de clienții săi”, a povestit Cătălina Manea, project manager Bucharest Technology Week.
Accesul vizitatorilor la cele 5 summituri de la Athenee Palace Hilton și la expoziția din Piața George Enescu se face pe bază de înregistrare online pe www.techweek.ro.
Despre Bucharest Technology Week
Bucharest Technology Week, organizat de Universum Events, reunește lideri și pasionați de tehnologie pentru o săptămâna de evenimente în tot orașul, cu focus pe cele două locații: Hotelul Athénée Palace Hilton și Piața George Enescu. De la conferințele de business care stau la baza conceptului, până la expoziții mari și întâlniri restrânse, evenimentul creează o platformă de networking și învățare pentru cei 15.000+ participanți.
Mișcarea se alatură evenimentelor similare din Londra, Berlin, Bruxelles, New York, São Paulo și Beijing printre altele, punând Capitala pe harta internaționala a tehnologiei. Misiunea BTW este să încurajeze inovația și adopția noilor tehnologii. Bucharest Technology Week sărbătorește și sprijină mediul tehnologic românesc, de la studenți, tineri profesioniști, antreprenori până la directori executivi și alți factori de decizie din companii.
Despre Universum Events
Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de evenimente corporate premium, Universum Events și-a construit reputația de adevărat arhitect în industrie.
Compania are propriile mărci, precum Bucharest Technology Week, Internet & Mobile World și MyConnector și o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axată pe evenimente de amploare pentru clienți, precum Microsoft Summit și Cisco Connect, dar și petreceri și zile ale companiei.
Compania deține cea mai mare licență de team building din lume, oferind partenerilor săi concepte unice, devenite celebre în Europa și peste Ocean.
Începând din 2017, Universum Events a adăugat portofoliului de concepte de succes, Hercules Trophy, cunoscut ca fiind cea mai cool competiție semi-atletică de pe planetă dedicată companiilor.
Un nou concept propriu marca Universum Events este Imobiliarium, expoziția tehnologizată de locuințe, în care vizitatorii pot vizualiza cu ajutorul Realității Virtuale o parte din casele și apartamentele din oferte.

Related posts

HR Summit Cluj-Napoca 2017: concluzii și idei de pus în practică

Stefana Muresan

Limp Bizkit la Electric Castle 2019

Ligia Voro

Daea la Bistrița: Lâna de oaie, termoizolant

Stefana Muresan

Conferinta Smart Regional Development – investitii inteligente pentru dezvoltarea comunitatii regionale

Stefana Muresan

Karpatia Pony Show, 3 zile de spectacol intens

Stefana Muresan

Conferinţa “Conflict Resolution Day”, ediția a IV-a

Stefana Muresan

Ready, steady, GDPR: cum să îți pregătești compania pentru implementarea Regulamentului General privind Protecția Datelor

Stefana Muresan

BusinessMark: Specialiștii în resurse umane, din țară și străinătate, se reunesc pentru două zile la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Digital Health B2B Skype Match 2016

Transilvania Business

Sesiune certificare internațională CMC

Papuc Irina

Conferința Internațională Arhitecții Educației revine în toamnă la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Conferințe, un panel unic în țară și peste 40 de companii la Târgul de Cariere IT de la Cluj

Stefana Muresan

BUSINESS to more BUSINESS, Iasi 23 martie 2016

PE 13 SEPTEMBRIE SE DESCHIDE TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

redactia

"HR la Superlativ" – Conferinta de resurse umane la Baia Mare

Stefana Muresan

 Conferința “ Leadershift “ organizată de Mentally Fit la București, în 15 noiembrie

Ionut Oprea

SB | Sibiul, o uriasa pasarela de moda

David Ciceo: Aeroportul Avram Iancu, proiect privind transportul intermodal de marfă

Stefana Muresan

Gabriela Szabó vine la The Women Cluj

Stefana Muresan

Festivalul Italian la București, ediția 2017

Ionut Oprea

Fostul director de cercetare al Cambridge Analytica, Chris Wylie, vine la How to Web 2018

redactia

Mâine are loc la Cluj-Napoca cel mai mare eveniment de leadership feminin din România

Stefana Muresan

BusinessMark va reuni în data de 21 noiembrie 2018, la Hotel RadissonBlu din București, cei mai importanți jucători din real estate

redactia

Zilele Clujene ale Economiei Sociale

Leave a Comment