Eveniment

Raiffeisen Bank, partener principal Bucharest Technology Week 2017

Bucharest Technology Week anunță că partenerul principal al ediției 2017 este Raiffeisen Bank.
Raiffeisen Bank este o bancă universală de top care deservește aproximativ 2 milioane de clienți persoane fizice, IMM-uri și companii. De-a lungul timpului, Raiffeisen Bank a fost promotorul schimbării și adoptării noilor tehnologii, punând la dispoziția clienților săi aplicații prietenoase și noi funcționalități menite să faciliteze interacțiunea clienților cu banca.
„Suntem preocupați de experiența clienților în interacțiunea cu banca și tocmai de aceea am decis să facem un pas înainte și să colaboram în cadrul unui parteneriat tehnologic cu Backbase, compania care a creat una dintre cele mai puternice platforme de banking online. E o dovada clară că ne asumam rolul de a inova și de a investi în tehnologiile cele mai avansate din domeniu”, a declarat Bogdan Popa, vicepresedintele Diviziei Operatiuni & IT de la Raiffeisen Bank.
Între 22 -28 mai, profesioniștii din mai multe domenii de business, dar și amatori ai tehnologiei au parte de o săptămână de conferințe, întâlniri și expoziții dedicate soluțiilor inovatoare menite să adauge valoare vieții profesionale și celei cotidiene.
Bucharest Technology Week este un eveniment complex, structurat pe două mari zone de interes: conferințe pentru oameni de business și o expoziție în aer liber pentru toți cei care iși doresc sa testeze noutățile tehnologice.
Primele 4 zile ale evenimentului se desfășoară la Hotelul Athénée Palace Hilton, unde au loc 5 summituri pe temele Inovation, HR, Sales, PHP și Java și la care vor susține sesiuni aproximativ 40 de speakeri, dintre care mai mult de jumătate sunt lideri internaționali, recunoscuți pentru expertiza lor. Din cele peste 1.200 de locuri de la conferințe, doar o treime mai este disponibilă. Tot aici, are loc și o expoziție indoor, unde participanții la summituri pot analiza și testa soluții de business.
Ultimele 3 zile ale săptămânii, 26, 27 și 28 mai, se desfășoară în Piața George Enescu de lângă Ateneu, unde sunt așteptați peste 15.000 de vizitatori dornici să testeze gadgeturi de ultimă generație, mașini electrice și hibride, roboți, drone și alte tehnologii atractive.
„Tehnologia a devenit necesară pe orice palier al vieții noastre. Prin organizarea evenimentului dorim să transmitem că a ține pasul cu noile tendințe și a adopta tehnologia atât pe plan profesional, cât si personal nu mai reprezintă o opțiune, ci a devenit o necesitate. Am regăsit în Raiffeisen Bank, partenerul principal al evenimentului, aceeași motivație de a aduce în permanență tehnologia mai aproape de clienții săi”, a povestit Cătălina Manea, project manager Bucharest Technology Week.
Accesul vizitatorilor la cele 5 summituri de la Athenee Palace Hilton și la expoziția din Piața George Enescu se face pe bază de înregistrare online pe www.techweek.ro.
Despre Bucharest Technology Week
Bucharest Technology Week, organizat de Universum Events, reunește lideri și pasionați de tehnologie pentru o săptămâna de evenimente în tot orașul, cu focus pe cele două locații: Hotelul Athénée Palace Hilton și Piața George Enescu. De la conferințele de business care stau la baza conceptului, până la expoziții mari și întâlniri restrânse, evenimentul creează o platformă de networking și învățare pentru cei 15.000+ participanți.
Mișcarea se alatură evenimentelor similare din Londra, Berlin, Bruxelles, New York, São Paulo și Beijing printre altele, punând Capitala pe harta internaționala a tehnologiei. Misiunea BTW este să încurajeze inovația și adopția noilor tehnologii. Bucharest Technology Week sărbătorește și sprijină mediul tehnologic românesc, de la studenți, tineri profesioniști, antreprenori până la directori executivi și alți factori de decizie din companii.
Despre Universum Events
Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de evenimente corporate premium, Universum Events și-a construit reputația de adevărat arhitect în industrie.
Compania are propriile mărci, precum Bucharest Technology Week, Internet & Mobile World și MyConnector și o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axată pe evenimente de amploare pentru clienți, precum Microsoft Summit și Cisco Connect, dar și petreceri și zile ale companiei.
Compania deține cea mai mare licență de team building din lume, oferind partenerilor săi concepte unice, devenite celebre în Europa și peste Ocean.
Începând din 2017, Universum Events a adăugat portofoliului de concepte de succes, Hercules Trophy, cunoscut ca fiind cea mai cool competiție semi-atletică de pe planetă dedicată companiilor.
Un nou concept propriu marca Universum Events este Imobiliarium, expoziția tehnologizată de locuințe, în care vizitatorii pot vizualiza cu ajutorul Realității Virtuale o parte din casele și apartamentele din oferte.

Related posts

Georgiana BĂDESCU – Partener, Schoenherr și Asociații, participă la conferința PRIA Competition Cluj-Napoca în 16 mai 2019

Stefana Muresan

Fashiontv Summer Festival debutează în data de 23 iunie la Mamaia

Stefana Muresan

Quality Academy – Beneficii si Repere

UE, ajutoare de stat în valoare de 377 milioane de euro pentru Airbus

Stefana Muresan

Noile construcții din sănătate prezentate la Building Health 2019, ediția a 5-a

Nicolae Pop

Ediția 2019 a evenimentului „Therme Forum” aduce la Sibiu unii dintre cei mai cunoscuți arhitecți din lume

Nicolae Pop

Vinvest Timisoara, intoarcerea granzilor

~Video 4

Transilvania Business

CT | SALSA WEEK & KIZOMBA 2016

Consiliul Concurenței, aviz favorabil pentru preluarea Depaco de către Teraplast

Stefana Muresan

 Bogdan PUŞCAŞ, președinte ANAP, participă la conferința PRIA Public Procurement

Ionut Oprea

A doua ediție a "Moldova Automotive Days", 29 – 30 mai, Chișinău, Republica Moldova

Stefana Muresan

Conferința PRIA Aviation va avea loc la Aeroportul Tuzla în 13 iulie 2018 în deschiderea prestigiosului Show aviatic AEROMANIA

Stefana Muresan

BusinessMark prezintă IFRS Forum 2018: Implementarea și dezvoltarea normelor IFRS în România

Stefana Muresan

Bucharest Tech Week a conectat 23.615 pasionați și profesioniști cu soluții inovatoare și trenduri business avangardiste

Stefana Muresan

Speakerii L.I.F.T. 2019: Cristian Florea, social media manager, Kooperativa 2.0

Ligia Voro

Romgaz, contracte de vânzare – cumpărare gaze cu Oltchim, în valoare de peste 37 mil. lei

Stefana Muresan

 Conferința “ Leadershift “ organizată de Mentally Fit la București, în 15 noiembrie

Ionut Oprea

15 milioane de euro pentru RNDR

Transilvania Business

Cluj-Napoca Business Mixer – June 6th, 2019 – Marathon Edition

Stefana Muresan

Legendarul Brian Tracy revine in Romania

Transilvania Business

Tehnologiile no-dig – Mai rapid, mai economic, mai sustenabil!

Stefana Muresan

Alianță patronală importantă constituită la Cluj Napoca

A. I.

Invest Quest, la final. Premiu de 5.000 de lei din partea Rotary District 2241

Ligia Voro

Leave a Comment