Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Inscrieri la Safety Awards, editia a II-a

Companiile care au proiecte inovatoare in domeniul sigurantei ocupationale pot inscrie lucrari pana la data de 20 noiembrie, ora 14.00, la ce-a de-a doua editie a Safety Awards Gala.
Descrierea cazurilor se face in engleza, iar formatul recomandat este urmatorul: Definirea problemei – 250 de cuvinte, Insight 250 de cuvinte, Solutia – 250 de cuvinte, Rezultat – 250 de cuvinte. Aplicatia poate fi insotita de o prezentare video cu lungime recomandata de 2 minute. Costul unei inscrieri este de 50 de E.
Pentru cei care doresc sa inscrie, dar nu sunt siguri care e categoria ideala sau cum ar trebui redactata aplicatia, exista o echipa dedicata care ofera asistenta competitorilor.
In evaluare, juratii vor tine cont de inovatie (25%), de impactul ideii de safety la nivel de companie (25%), de originalitatea ideii (25%) si de contributia la scara macro, in economie si societate (25%).
Categoriile competitiei, in 2017, sunt:
Cel mai bun design, Cel mai bun program de leadership, Cel mai bun program de training, Cea mai performanta industrie, Cel mai bun mesaj safety, Achizitia anului, Inovatia cu cel mai mare impact, Cea mai buna solutie de safety, Cea mai buna implicare a fortei de munca, IT/ Data safety, Food safety, Health safety, Travel safety, Personal safety, Safety education, Road safety si Premiul pentru debut.
 
Renania, unul dintre partenerii editiei si fondator al Safety Awards, va acorda premiul special Discovery, pentru o initiativa de safety, privata sau corporate, fara ca aceasta sa fi fost inscrisa in competitie.
Datele relevante pentru competitori sunt:
5   Noiembrie 2017 – INSCRIERE STUDII CAZ – DISCOUNT INREGISTRARE
20 Noiembrie 2017 – INCHIDERE INSCRIERI CASE-uri
20 – 26 Noiembrie – EVALUAREA JURIULUI
4   Decembrie 2017 – ANUNTAREA FINALISTILOR (lista scurta)
6 Decembrie 2017 – SAFETY AWARDS GALA (foto, ceremonie premiere, networking), Sole Sky Bar, ING Building, Iancu de Hunedoara, nr. 48, Bucuresti
7 Decembrie 2017 – INTERVIURI PRESA / COMMUNICATE CASTIGATORI
 
Partenerii Galei sunt: 3M Romania, Draeger si Mapa Professional
Safety Awards a fost initiat in Romania de care Renaniawww.renania.ro.
win@safetyawards.ro e adresa la care competitorii pot cere sfaturi, detalii, informatii, dar si consilierea necesara pentru redactarea, editarea si ilustrarea aplicatiei.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Silviu Stratulat, speaker at Eurogrowth 2017, a one-of-a-kind, cross-border M&A conference in London organized by ACG

Articolul următor

Studio Moderna se mută în parcul de afaceri Sema Office

Citește si:
Total
0
Share