Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mihai Daraban, președinte al CCIR pentru un mandat de cinci ani

Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, a fost ales vineri în fruntea Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), cu unanimitate de voturi, pentru un mandat de cinci ani.
“Obiectivul nostru este de a sprijini companiile românești și de a asigura un dialog real între mediul de afaceri și autorități. Sistemul cameral deține cea mai puternică infrastructură de afaceri la nivel național și ea este pusă la dispoziția companiilor membre din toată țara. Vom promova în discursul public temele de interes major pentru firmele din România: nevoia de predictibilitate a deciziilor guvernamentale, simplificarea legislației, reducerea birocrației, stimularea investițiilor și, un lucru extrem de important — optimizarea cheltuielilor publice. Fără o optimizare a cheltuielilor publice, domenii vitale precum educația, sănătatea sau infrastructura, nu vor putea beneficia de nivelul necesar de investiții publice”, a spus Mihai Daraban.
Adunarea Generala a membrilor Comerț și Industrie a României a ales vineri, 10 noiembrie 2017, organele de conducere ale CCIR pentru următorul mandat de 5 ani.
Colegiul de Conducere al Camerei Naționale este compus din 27 de membri, aleși prin hotărârea Adunării Generale în condițiile art. 21 (10) din statutul Camerei Naționale.
Camera Națională este organizație neguvernamentală, autonomă, nonprofit, de utilitate publica, cu personalitate juridică, ce reprezintă, sprijină și apără interesele generale ale comunității de afaceri din România, urmărind promovarea și dezvoltarea industriei, comerțului, serviciilor și agriculturii, în concordanță cu cerințele economiei de piață, fiind organizată și funcționând în temeiul Legii nr. 335/2007 a camerelor de comerț din România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Antreprenori IT din vestul ţării și UVT, soluţii comune pentru problema resursei umane

Articolul următor

Poșta Română, ATM-uri în oficiile poștale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share