Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Omul de afaceri Ștefan Gadola, Consul Onorific al Kazahstanului la Cluj-Napoca

Un nou Consulat, cel al Republicii Kazahstan, a fost inaugurat la Cluj-Napoca.
Unul dintre cei mai apreciați oameni de afaceri cclujeni, Ștefan Gadola, a preluat mandatul de Consul onorific al Republicii Kazahstan, în prezența ambasadorului Kazahstanului în România, Excelența Sa Daulet Batrashev.
Prezent la eveniment, primarul Clujului Emil Boc a apreciat faptul că orașul Cluj Napoca își extinde colaborarea cu țări importante pentru derularea unor parteneriate strategice, în domeniile IT&C, energie, logistică, produse agroalimentare, servicii medicale, educație, culură și nu numai.
Noul Consul, Ștefan Gadola, a spus că această țară are în acest moment un potențial imens de dezvoltare.
La ceremonia de înmânare a titlului de Consul Onorific a participat și rectorul Universității Babeș Bolyai Cluj, Ioan Aurel Pop, care a spus că tot mai mulți studenți kazahi vin să studieze la Cluj, prin intermediul unor programe universitare.
Primăria Cluj Napoca a semnat și un protocol de înfrățire cu orașul Karaganda, capitala administrativă a provinciei cu același nume, considerată drept cel mai mare centru industrial, științific și cultural al țării.
Ștefan Gadola este asociat în Energobit, una dintre celei mai importante companii producătoare de sisteme de energie din România.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

NTT Data România închiriază 4000 mp în centrul Bucureștiului

Articolul următor

Asocierea RailWorks va moderniza 22,3 km. de cale ferată între Ilteu și Gurasada, contract în valoare de 1,5 miliarde de lei

Citește și:
Total
0
Share