Bistrița-Năsăud Infrastructura Ultimele stiri

Licitație pentru un proiect de infrastructură de aproape 50 mil. lei în Bistrița-Năsăud

Consiliul Judetean (CJ) Bistrita-Nasaud a obtinut finantarea prin Programul Operational Regional pentru un proiect de infrastructura rutiera, pe care il scoate la licitatie pe 22 ianuarie 2018.
La data de 16 februarie 2018, autoritatea contractanta doreste sa deschisa ofertele si sa stabileasca, in urma analizei acestora, constructorul proiectului, astfel incat in termen de doi ani obiectivul sa fie dat in exploatare.
Contractul, in valoare de 47,3 milioane de lei (fara TVA), prevede modernizarea drumului judetean 172D, intre Muresenii Bargaului – Lac Colibita – Colibita – Bistrita Bargaului – Josenii Bargaului – Stramba – Ilva Mica – Poiana Ilvei – Magura Ilvei – Ilva Mare – Lunca Ilvei – pana la limita cu judetul Suceava.
“In contract este inclusa atat proiectarea – cu un termen estimat la doua luni -, cat si executia (20 de luni). Acesta va fi atribuit pe baza punctajului obtinut pentru fiecare dintre cele doua criterii, respectiv pretul ofertei si perioada de garantie, care trebuie sa depaseasca perioada minim acceptata, de 72 de luni”, a declarant Elisabeta Ungureanu, reprezentant al CJ Bistrita-Nasaud.

Related posts

Primarul Sibiului: Poate fi oportună intrarea în Alianța Vestului

redactia

Strategia 5G pentru România a fost aprobată în ședință de guvern

Ligia Voro

Tronsonul Aiud – Decea al Autostrăzii Sebeș-Turda ar putea fi finalizat în toamnă

Stefana Muresan

Leave a Comment