Investitii Timiș Ultimele stiri

Unul din marii dezvoltatori de parcări din Europa, Interparking, a intrat pe piața timișoreană

Singura parcare subterană publică din Timișoara, care funcționa în fața sediului Finanțelor Publice, a devenit proprietatea unuia din cel mai mare operator de parcări din Europa.
Parcarea auto din Piața 700 a devenit, de la sfârșitul anului trecut. Proprietatea Grupului Interparking, unul dintre cei mai importanți operatori de parcări din Europa. Interparking e prezent în nouă țări de pe continent și 360 de orașe. Grupul a achiziționat Parcarea 700 de la Constructim SA, compania care a amenajat-o și administrat-o până acum.
Parcarea auto are 520 de locuri situate în Piața 700, parte a City Business Center, în vecinătatea Administrației Financiare Publice Timiș. „Această achiziție reprezintă un nou start pentru activitățile noastre în Romania pentru sectorul parcurilor auto. Ca urmare a achiziției, Interparking România va fi prezentă la Timișoara și dorește să fie activă și, împreună cu partenerii săi locali, Societatea Drumuri Municipale Timișoara și autoritățile locale, să participe la dezvoltarea noilor parcări „off-street” pentru utilități publice care vor îmbunătăți traficul și mobilitatea în acest frumos oraș”, a declarat Ernesto Piera, directorul general al Interparking Hispania și România, citat de Pressalert. Reprezentanții companiei au anunțat că în viitor și-au propus să mai amenajeze două parcări în orașul de pe Bega.

Related posts

Universitatea Babeș-Bolyai, în top 200 Shanghai

Stefana Muresan

Dragoş Irimescu, investiție de 1,8 mil. euro într-o fabrică de prelucrare a pietrei naturale

Stefana Muresan

Craciun Fericit & La multi ani!

Ionut Oprea

Leave a Comment