Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Unul din marii dezvoltatori de parcări din Europa, Interparking, a intrat pe piața timișoreană

Singura parcare subterană publică din Timișoara, care funcționa în fața sediului Finanțelor Publice, a devenit proprietatea unuia din cel mai mare operator de parcări din Europa.
Parcarea auto din Piața 700 a devenit, de la sfârșitul anului trecut. Proprietatea Grupului Interparking, unul dintre cei mai importanți operatori de parcări din Europa. Interparking e prezent în nouă țări de pe continent și 360 de orașe. Grupul a achiziționat Parcarea 700 de la Constructim SA, compania care a amenajat-o și administrat-o până acum.
Parcarea auto are 520 de locuri situate în Piața 700, parte a City Business Center, în vecinătatea Administrației Financiare Publice Timiș. „Această achiziție reprezintă un nou start pentru activitățile noastre în Romania pentru sectorul parcurilor auto. Ca urmare a achiziției, Interparking România va fi prezentă la Timișoara și dorește să fie activă și, împreună cu partenerii săi locali, Societatea Drumuri Municipale Timișoara și autoritățile locale, să participe la dezvoltarea noilor parcări „off-street” pentru utilități publice care vor îmbunătăți traficul și mobilitatea în acest frumos oraș”, a declarat Ernesto Piera, directorul general al Interparking Hispania și România, citat de Pressalert. Reprezentanții companiei au anunțat că în viitor și-au propus să mai amenajeze două parcări în orașul de pe Bega.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sorin Gal, noul președinte al ANRM

Articolul următor

Peste 20 de milioane de lei pentru trei proiecte finanțate prin PNDL în Valea Chioarului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share