Cluj Eveniment

Strategia de HR – game-changer pentru productivitatea angajaților

De mai bine de 5 ani, comunitatea de HR din Cluj-Napoca, are contextul necesar educării, dezvoltării și conectării la noutățile pieței. Prin formatul strategic de conferință și workshop-uri, profesioniștii din HR au ocazia să împărtășească provocările pe care le întâlnesc în practică, soluții și idei creative de aplicat în organizația din care provin.
În această primăvara, în 13-14 Martie, HR Summit Cluj-Napoca aduce noi tematici de discuție, atât în cadrul conferinței cât și al workshop-urilor. Prezentăm conținut adaptat fiecărui nivel de management și cuprindem secțiuni precum: HR Boot Camp (Entry Level), The Heart of Leadership (Middle și Top Management), The Innovation Room (Trebuie să ținem pasul, nu-i așa?). Despre reținerea talentelor pe termen lung, data driven HR, well-being la locul de muncă sau leadership, discutăm împreună cu primii speakeri anunțați ai evenimentului care provin din companii precum: BNR, Tap’d Solutions [UK], Tora Trading Services.
Data Driven HR – despre cum păstrăm talentele pe termen lung
Data driven HR este un subiect care capătă destul de multă atenție în ultimii ani. Odată cu apropierea de un apogeu tehnologic, industria resurselor umane urmărește să se adapteze tredurilor, cu scopul de a crea un proces de recrutare rapid și cu rezultate exacte. Ce se vrea de la aceste noi dezvoltări tehnologice? Recrutarea talentelor care doresc să rămână pe termen lung în organizații.
Despre Data Driven în HR discută la HR Summit Cluj Mugur Tolici, Director Resurse Umane al Băncii Naționale a României. Mugur Tolici a acumulat o largă experiență profesională în domeniile principale de activitate ale BNR. În cei peste 20 de ani de carieră, Mugur a ocupat funcții executive și de conducere în cadrul BNR, în prezent fiind și reprezentant al Comitetului de Resurse Umane din cadrul Sistemului European al Băncilor Centrale.
De asemenea, Mugur a coordonat un proiect de transformare organizațională, axat pe cultura performanței, finalizat cu introducerea unui sistem integrat, modern și performant de management al resurselor umane.
HR-ul și interacțiunea cu toate nivelurile de management
“HR-ul reprezintă un game-changer care urmărește creșterea veniturilor unui business și sporirea productivității acestuia, sub influența dezvoltării noilor tehnologii. În același timp, domeniul resurselor umane este unul dintre puținele arii și diviziuni ale unui business care sunt implicate în interacțiunea cu toate nivelurile de management, având scopul de a analiza strategia de coaching de la un capăt la altul, pentru a putea fi capabilă să răspundă nevoilor fundamentale și esențiale ale angajaților”, declară Anthony Ryland, fondator și director general al companiei Tap’d Solutions [UK].
Anthony Ryland ajută organizațiile să devină mai productive, să identifice corect factorii de engagement, dezvoltând astfel lideri puternici și orientând factorii de decizie către big data. Cu peste 10 ani experiență în senior leadership, Anthony livrează cursuri în Europa, Mexic și Jamaica, iar pe 13-14 Martie 2018 este speaker în cadrul Conferinței de Resurse Umane HR Summit Cluj-Napoca.
Well-being vs Burnout la locul de muncă
Starea de bine a angajatului reprezintă un punct de interes al specialiștilor din HR, aceasta devenind în ultima perioadă un criteriu de alegere al unui loc de muncă. Pe de altă parte, stresul și presiunea deadline-urilor pot conduce într-un timp relativ scurt către burnout. Cum pot angajații să aibă o performanță ridicată susținută la locul de muncă și să își mențină, în același timp, starea de bine fizică și mentală? Răspundem la această întrebare în cadrul HR Summit Cluj, împreună cu Cristina Vâjâean, Specialist în Resurse Umane, Tora Trading Services.
În cadrul Tora Trading Services, Cristina este responsabilă de optimizarea caracteristicilor loculului de muncă pentru a promova starea de bine în rândul angajaților, de oferirea coaching-ului pentru angajanți și manageri și de asigurarea unei retenții bune prin implementarea unor programe adecvate. De asemenea, Cristina este student doctorand în cadrul Școlii Doctorale de Psihologie Cognitivă aplicată, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai.
Despre HR Summit – The SuperHeRoes Conference
Conferinţa de Resurse Umane HR Summit Cluj-Napoca are loc în perioada 13-14 martie 2018, în incinta Golden Tulip Ana Dome. Prin structura sa, HR Summit Cluj-Napoca oferă o experienţă complexă, fiind alcătuit din workshop-uri, prezentări, sesiuni Ask the HR Architect, o zonă expoziţională şi oportunităţi de networking. Mai multe detalii despre eveniment și speakeri pot fi găsite pe site-ul oficial al evenimentului: www.cluj.hrsummit.ro.
HR Summit – The SuperHeRoes Conference este organizată de Libero Events, agenția de evenimente, B2B și B2C, sub semnătura căreia au loc conferințe și workshop-uri: The Woman Leadership Conference, TeCOMM eCommerce Conference&Expo, ArchiTECHture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, HR Breakfast, Ecommornings, Been there.NET, Fiscalitate 24.7, Târgul de Turism Touristica.

Related posts

CONAF și Federația de Petrol și Gaze aduc conferința Pactul de Muncă la Cluj-Napoca

Ligia Voro

Cea mai modernă fabrică de pâine din Europa, în Câmpia Turzii, cu făină din Mureș și Hunedoara. Investiție de 50 mil. euro a grupului belgian La Lorraine

redactia

Banca Transilvania va reduce ratele la credit și birocrația pentru IMM-uri

Nora Dumitrescu

CBRE a asistat Hexagon în vânzarea unui portofoliu de trei clădiri de birouri în Cluj-Napoca

Papuc Irina

Alianța Vestului: Proiect de autostradă care să lege Clujul de Timișoara, prin Oradea și Arad, prezentat Comisiei Europene

Stefana Muresan

Proiect educațional ”Kidibot Start-Up România”

Stefana Muresan

Ziua Națională a Contabilului Român, la cea de-a XV-a ediție 

Ligia Voro

Cluj: Frații Mureșan (Direct One), liber la preluarea Netcity Telecom

Stefana Muresan

Producătorul de mobilă Ecolor din Jucu mizează pe o cifră de afaceri de 73 mil. euro

Stefana Muresan

Un fost manager al RE/MAX și-a făcut agenție proprie

Nora Dumitrescu

Companii din China, interesate de noile proiecte în valoare de peste 500 mil. euro din Cluj

redactia

Familia Mureşan din Gherla, reţea de 23 de magazine de mezeluri în judeţul Cluj

redactia

Business Accelerator – un concept B2B premium pentru companiile din sectorul industrial

Stefana Muresan

Cluj Napoca: Afla cum sa-ti atragi partenerii potriviti pentru cresterea afacerii tale

A. I.

Campionii în Business din Transilvania au fost premiați pe scena Operei Naționale Cluj-Napoca

redactia

HR Summit Cluj-Napoca: Acolo unde experienţa profesională întâlneşte pasiunea

 Bogdan PUŞCAŞ, președinte ANAP, participă la conferința PRIA Public Procurement

Ionut Oprea

Hexagon Offices & Apartments – prima investiție a Grupului KESZ în România

Ionut Oprea

Din iunie, zboruri Cluj-Bucureşti cu Blue Air

Transilvania Business

Ce aduce nou 2016 din punct de vedere vamal

Austriecii de la Voestalpine au activat o fabrică la Câmpia Turzii

Nora Dumitrescu

Parcul Feroviarilor va fi revitalizat cu 12 milioane de euro

Nora Dumitrescu

ASA Cons din Turda, afaceri de peste 17,5 mil. euro

Stefana Muresan

CEE Business Services Awards

Ionut Oprea

Leave a Comment