Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cramele Recaș vizează creșterea producției la 30 de mi­lioa­ne de litri

Producătorul de vin Cramele Recaş are în plan să crească capacitatea de pro­duc­ţie la 30 de mi­lioa­ne de litri, pe fondul unei evoluţii fa­vo­rabile a pieţei locale pe de-o parte şi a exporturilor pe de alta. Astfel, jucă­torul vrea să îşi majoreze producţia cu 4 mi­lioane de litri, scrie zf.ro.
Grupul Cramele Recaş este controlat de mai mulţi antreprenori locali şi străini, respectiv Philip şi Elvira Cox, Gabriel Iova şi Ioan Georgiu. Cramele Recaş este un business prezent pe piaţa din România pe toate segmentele, de la entry la premium şi din retail în HoReCa, notează sursa citată. O altă direcţie im­portantă de dezvoltare sunt exporturile.
Cramele Recaş exportă în Marea Britanie, SUA, Belgia, Danemarca, Rusia, Polonia, Japonia sau Canada. Anul tre­cut spre exemplu, compania a intrat pe rafturile discounterului Aldi pe piaţa din Marea Britanie. Discounterul ger­man Aldi este unul dintre cei mai mari jucători din comerţul mondial, fiind pre­zent pe câteva zeci de pieţe.
Cramele Recaş are în total 1.000 de hectare de viţă-de-vie la Recaş şi alte 20 în zona Miniş. Cramele Recaş reprezintă un grup de trei companii: Cramele Recaş SA (care deţine crama), Cramele Recaş Prod (care deţine via) şi Cramele Recaş Group (care se ocupă de comerţ şi distribuţie).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oamenii de afaceri chinezi vor să aducă investitori în Arad și să distribuie produsele arădene în China

Articolul următor

Delgaz Grid a obţinut cofinanţare europeană pentru o investiţie de peste 16,3 mil. lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share