Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Max Mara, Luisa Cerano sau Paper London, printre clienții fabricii de textile Târna­va din Sighişoara

Fabrica de textile Târna­va din Sighişoara, înfiinţată în urmă cu aproape 70 de ani, exportă în prezent 80% din producţie, principalele pieţe externe fiind Italia, Germania, Anglia şi Suedia. Printre clienţii companiei se află branduri precum Max Mara, Luisa Cerano sau Paper London, scrie zf.ro.
Compania produce (atât în sistem lohn, cât şi produs complet) cămăşi, bluze, fuste, sacouri nedublate, salo­pete, pijamale şi rochii. Produsele Târ­nava sunt comercializate în magazinele proprii din Sighişoara şi Braşov, iar din 2006 articolele sunt prezente şi în cadrul unei reprezentanţe deschise de com­panie în Germania.
Târnava achiziţionează materia primă de la companii din ţară, din UE şi din Turcia. Principalii parteneri de afaceri la export sunt din Germania (Wappen, Luisa Cerano), Italia (Max Mara, Marella,), Franţa (Maison Kitsune, Maison Margiela) sau Anglia (Paper London). Printre beneficiarii produselor Târnava se numără şi poliţia germană, jandarmeria italiană şi română, vama belgiană şi armata austriacă, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Creștere de 10 ori a numărului de localități deservite de Compania de Apă Someș, compania vizează o finanțare europeană de 350 mil de euro

Articolul următor

CLUJ: NRCC ECONOMIC OUTLOOK BY ING

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share