Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Codrin Scutaru, numit Deputy Managing Director al McGuireWoods România

McGuireWoods Consulting, una dintre cele mai importante companii de afaceri publice din S.U.A, anunță promovarea lui Codrin Scutaru în funcția de deputy managing director al McGuireWoods România.
“Numirea lui Codrin în funcția de deputy managing director al McGuireWoods Romania este o recunoaștere a abilităților sale excelente de management și advocacy, precum și a capacității lui de a oferi servicii exemplare clienților,” a spus Nadia Crișan, fondator și managing director al McGuireWoods România, senior vicepresident International Government Relations, McGuireWoods Consulting LLC. “El aduce companiei noastre un avantaj competitiv, datorită expertizei și capabilităților sale unice de a relaționa cu stakeholderii locali, la toate nivelurile”.

Înainte de a se alătura McGuireWoods în 2015, Codrin Scutaru a făcut parte din Guvernul României timp de aproape 8 ani. El a fost secretar de stat în Ministerul Muncii, consilier pentru afaceri europene în cadrul aceluiași minister, consilier pentru politică socială la Cabinetul Primului Ministru, precum și consilier al secretarului de stat pentru educație. Codrin are o vastă experiență în dezvoltarea și implementarea strategiilor de afaceri publice pentru numeroși clienți din diverse industrii, în gestionarea comunicării de criză, precum și în evaluarea riscurilor politice și de afaceri.
“Sunt onorat să preiau noul rol de deputy managing director al McGuireWoods România. Împreună cu Nadia și echipa noastră vom oferi clienților excelență în afaceri publice, atât în România, cât și la nivel regional. McGuireWoods este o organizație deosebită, cu acoperire globală, și sunt privilegiat să contribui la dezvoltarea acesteia”, a declarat Codrin Scutaru.
Înființată în 1998, McGuireWoods Consulting LLC este o companie de consultanță integrată de afaceri publice, care include relații guvernamentale, comunicare strategică şi dezvoltare a afacerilor. McGuireWoods Consulting este o subsidiară a McGuireWoods LLP, firmă internațională de avocatură de top cu peste 1.000 de avocați în 20 de orașe. McGuireWoods Consulting are birouri în Washington DC.; Richmond, Virginia; Tysons, Virginia; Atlanta, Georgia; Chicago, Illinois; Raleigh, Carolina de Nord; Columbia, Carolina de Sud; Springfield, Illinois; Austin, Texas; Tallahassee, Florida și București, România.
Pentru mai multe informații, vizitați website-ul McGuireWoods Consulting la www.mcguirewoodsconsulting.com.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Real Estate & Construction Forum   

Articolul următor

Alu Menziken, angajări pentru viitoarea fabrică din Medieșul Aurit - investiție de 44 mil. euro

Citește și:
Citeste mai mult

S-a definitivat Zona Metropolitană Arad

Aceasta include 24 de orașe și comune din jurul municipiului. „Cele 24 de unități administrativ-teritoriale incluse în Zona…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share