Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorul de componente auto Preh, investiții de 25 mil. euro în fabrica din Ghimbav

Producătorul de componente auto Preh România şi-a bugetat pentru acest an un program de investiţii de 25 mil. euro în linii de producţie Surface Mount Technology (maşini automate de populat plăci cu componente electronice), maşini de injectare şi linii de asamblare aferente noilor proiecte, scrie zf.ro.
Compania a investit anul trecut 13,8 mil. euro în linii de producţie şi noi linii de asamblare pentru proiectele Audi şi extinderi de capacitate pentru liniile de asamblare existente.
La fabrica Preh din localitatea Ghimbav, judeţul Braşov, sunt produse comutatoare multifuncţionale pentru volan, comutatoare bloc lumini, sisteme de control al climei şi elemente de comandă din consola centrală a automobilelor pentru BMW, Volkswagen, Porsche, Skoda, Seat, Audi şi Mercedes.
Compania a finalizat anul 2017 cu afaceri totale de 171 mil. euro, mai mult cu 14% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF pe baza datelor companiei şi a celor de la Minis­te­­rul Finanţelor. Preh România a avut în 2016 o cifră de afaceri de aproximativ 150 mil. euro (673,3 mil. lei) şi un număr mediu de 959 de angajaţi, potrivit site-ului mfinanţe.ro. Preh a ajuns la peste 1.500 de angajaţi pe piaţa locală.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

O agenție de comunicare din Iași, în programul oficial “România la Centenar”

Articolul următor

TAROM, serviciu de autofacturare pentru clienții care cumpără bilete online

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share