Infrastructura Investitii Ultimele stiri

Asocierea Spedition UMB – Tehnostrade – Artera Proiect va construi Lotul 3 al Autostrăzii de Centură Bucureşti, în valoare de 882 mil. lei

Asocierea Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL – Artera Proiect SRL va proiecta şi construi Lotul 3 al Autostrăzii de Centură Bucureşti, valoarea contractului, ce va fi semnat după soluţionarea tuturor contestaţiilor, fiind de peste 882 milioane de lei, fără TVA, a anunţat, vineri, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
“În data de 26 aprilie a fost finalizat procesul de evaluare pentru ofertele depuse în cadrul procedurii de atribuire a contractului pentru proiectarea şi execuţia Lotului 3 al Autostrăzii de Centură Bucureşti, lot format din sectorul 1 ce are o lungime de peste 15 km şi sectorul 2 cu o lungime de 2,5 km. Sectorul 1 este cuprins între km 85+300 Şi km 100+765 aferent Centurii Sud, iar sectorul 2 este cuprins între km 0+000 Şi Km 2+500, aferent Centurii Nord. Ofertantul desemnat câştigător este Asocierea Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL – Artera Proiect SRL, cu preţul de 882.363.613,61 lei, fără TVA, şi cu un punctaj total de 96,28 puncte, din care 58,03 puncte pentru componenta financiară şi 38,25 puncte pentru componenta tehnică. Adresele de comunicare a rezultatului procedurii au fost transmise către toţi ofertanţii”, menţionează sursa citată.
Potrivit CNAIR, contractul de achiziţie publică pentru Lotul 3 al Autostrăzii de Centură Bucureşti va putea fi semnat după soluţionarea tuturor contestaţiilor sau plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire a acestui lot.
Pe de altă parte, ofertele pentru Loturile 1 şi 2 ale acestui proiect se află în faza finală de evaluare, urmând ca, în scurt timp, să fie anunţaţi şi câştigătorii licitaţiilor pentru proiectarea şi execuţia acestor obiective.
Cele trei loturi ale Autostrăzii de Centură Sud a Municipiului Bucureşti vor avea o lungime însumată de aproximativ 52 de km şi, după ce vor fi finalizate, vor face legătura între A1 şi A2.
În valoare de aproximativ 580 de milioane de euro, întregul proiect va permite descongestionarea circulaţiei în zona de Sud a Bucureştiului şi va asigura traficul rutier de tranzit pe segmentul românesc al coridorul 4 Pan-European.
Proiectarea fiecărui lot al acestui Autostrăzii de Centură Sud a Municipiului Bucureşti va dura 12 luni, iar execuţia 30 de luni, după atribuirea contractelor.
Acest proiect, similar soluţiilor aplicate în zona marilor metropole europene, face parte din Master Planul General de Transport şi urmează să fie finanţat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020.

Related posts

Investiţiile directe ale nerezidenţilor în România au urcat la 4,936 miliarde de euro în 2018

redactia

Carbochim, profit net de 400.792 lei în primul semestru

Stefana Muresan

Posibile zboruri de la Brașov, începând din 2021: „Noi construim un aeroport care să fie între primele trei la nivel naţional”

Papuc Irina

Finanțele propun majorarea cu 10 miliarde de euro a plafonului pentru emiterea titlurilor de stat pe pieţele internaţionale până în 2022

Ion Surdu

În aprilie rata șomajului în Satu Mare a fost de 2,85%

Gruita Ienasoiu

UMF Tîrgu Mureş menţine sus ştacheta performanţei

Stefana Muresan

Banca Transilvania a intrat in top 500 cele mai valoroase branduri bancare din lume

redactia

Judeţele Covasna, Harghita şi Mureş au promovat regiunea sub brandul ”Ţinutul Secuiesc” la târguri de turism din Budapesta şi Bucureşti

Stefana Muresan

Lanțul clujean La Casa s-a extins în șapte județe din Ardeal

Nora Dumitrescu

Preşedintele Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaţilor: „pandemia de Covid-19 va opri globalizarea”

Papuc Irina

NTT DATA Romania susține evoluția digitală în automotive: Autonomous Driving sau Car Connectivity

redactia

Primarii învață cum să aibă o administrație inteligentă

Nora Dumitrescu

Producţiile de porumb şi floarea soarelui din România, pe primul loc în Uniunea Europeană

redactia

Cum reduci costurile de operare ale clădirilor

Ligia Voro

Firmele bihorene de top premiate la gala „Topul firmelor din judeţul Bihor”

Traian Dan

Analiză PwC România: Construcțiile fără autorizație vor putea fi intabulate în cartea funciară. Care sunt condițiile

Papuc Irina

13 milioane de lei pentru închiderea unui depozit de deşeuri la Oradea

Traian Dan

Gara Sibiu, în planurile CFR de reabilitare: investiție de peste 2,3 milioane de euro pentru modernizarea tunelului pietonal

Papuc Irina

Propunerea de buget a Sibiului pentru 2020: aproape 400 de milioane de lei pentru dezvoltare și un excedent de peste 300 de milioane

Papuc Irina

Sopor, cartierul de 250 ha al Clujului, în dezbatere publică

redactia

Universitatea Babeș-Bolyai, reprezentanţă în Japonia

Stefana Muresan

Acțiunile Banca Transilvania, la maximul ultimilor ani

Stefana Muresan

Mentorat pe bani europeni pentru 49 de antreprenori din Ardeal

Nora Dumitrescu

Jidvei lansează cea de-a V-a ediție a campaniei „Must de la Jidvei”  

Ligia Voro

Leave a Comment