Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca, tranzitat de un milion de pasageri de la începutul anului

Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca, al doilea cel mai mare din ţară, aflat în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, a fost tranzitat de la începutul anului şi până în prezent de 1 milion de pasageri, după ce în primul trimestru din 2018 a raportat 558.277 de pasageri, în creştere cu 8% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior.
Începând cu luna iunie, compania aeriană low-cost Blue Air va lega aeroportul din Cluj-Napoca de Constanţa, iar în programul de vară al aeroportului vor apărea zboruri noi, dar va creşte şi frecvenţa de operare pe anumite destinaţii, ceea ce va duce la o medie de 40 de zboruri pe săptămână.
Joi seara, Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj a sărbătorit pasagerul cu numărul 1 milion, înregistrat în anul 2018. Spre deosebire de anul trecut, în 2018, acest număr a fost atins cu o lună mai devreme.
Directorul Aeroportului Internaţional Cluj, David Ciceo, a declarat că va continua dezvoltarea infrastructurii pentru atingerea pragului de 7 milioane de pasageri.

Exit mobile version