Afacerile furnizorului de soluţii IT Net Brinel au ajuns la 34 mil. euro

Furnizorul de soluţii şi servicii IT Net Brinel, controlat de antreprenorul Marcel Borodi din Cluj-Napoca, a înregistrat anul trecut o rată de creştere de 30,7%, ajungând astfel la o cifră de afaceri de 159,2 mil. lei (34,9 mil. euro), conform datelor raportate de companie la Ministerul Finanţelor Publice, anunță zf.ro.
Net Brinel a înregistrat în 2017 un profit net de 5,3 mil. lei (1,2 mil. euro), mai mare cu 11,5% faţă de anul anterior, corespondent unei marje de 3,35% din afaceri. Numărul mediu de angajaţi al companiei a urcat cu 12 persoane, la 113, în timp ce datoriile totale ale companiei la 31 decembrie 2017 se ridicau la 45,8 mil. lei (10 mil. euro), în creştere cu 22,8% faţă de anul anterior, scrie sursa citată.
Brinel este integrator de sisteme informatice, iar pe anumite segmente furnizor de soluţii, având ca parteneri companiile Microsoft, HP Inc, Cisco, Hewlett-Packard Enterprise, EMC-Dell, Lenovo, Oracle, Veeam, Salesforce, Bitdefender, Vmware, Veritas, Kofax sau Netwrix, potrivit informaţiilor de pe site-ul Brinel.

Exit mobile version