Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clinica de obstetrică-gi­­necologie Gynoprax din Satu Mare, afaceri de aproape 3 mil. lei

Gynoprax, o clinică de obstetrică-gi­­necologie înfiinţată în 2005 în Satu Mare de medicul Mircea Mun­cean, a încheiat anul trecut cu afaceri de aproape 3 milioane de lei, la un nivel similar cu cel din 2016, potrivit zf.ro.
Medicul care a dezvoltat clinica spune că se confruntă cu lipsa perso­na­lului medical şi cu presiunea rezultată din creşterea salariilor în sectorul pu­blic, care a făcut ca şase asistente să re­nun­ţe la colaborarea cu clinica pe care o conduce pentru a lucra exclusiv la stat.
„Creşterile salariale consistente din spitalele de stat reprezintă un miraj pentru angajaţii din sectorul privat, nicio activitate economică normală neputând să acorde astfel de creşteri salariale într-un interval scurt de timp“, a spus pentru ZF Mircea Muncean.
În 2017 în clinica Gynoprax s-au efectuat peste 18.000 de consultaţii şi 166 de naşteri. Costurile unei naşteri por­nesc de la 3.400 de lei pentru pa­cientele asigurate şi pot ajunge la 10.000 de lei în cazul persoanelor ne­asigurate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Evenimente satelit în premieră și speakeri de la companii de top precum eBay, IBM și Techcrunch vin la Techsylvania 2018

Articolul următor

Afacerile furnizorului de soluţii IT Net Brinel au ajuns la 34 mil. euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share