Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sapte ani de la primul targ Produs de Cluj, marcati la Dej

Asociatia Produs de Cluj, entitate aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, organizeaza, in perioada 15-17 iunie 2018, in Piata Bobalna din municipiul Dej, cea de-a saptea editie a targului dedicat producatorilor si artizanilor locali derulata in aceasta locatie, anuntand o serie de surprize, printre care si participarea partenerilor de la Asociatia Produs de Bistrita.
„In aceste zile se implinesc sapte ani de la organizarea primului targ desfasurat sub brandul Produs de Cluj. Privind retrospectiv, fara falsa modestie, nu putem sa nu fim mandri de ceea ce am realizat: 75 de targuri proprii si cateva zeci de participari la evenimente regionale, nationale sau internationale. Si peste tot am fost apreciati! Avem alaturi de noi oameni care au participat si la prima editie si de atunci la majoritatea covarsitoare a manifestarilor organizate de noi. Credem ca motivele pentru care sunt in continuare cu noi tin de faptul ca se regasesc in proiectul gandit acum sapte ani de Consiliul Judetean Cluj si, mai mult, acest proiect le este de folos din punct de vedere economic, pentru promovarea si dezvoltarea afacerii lor. Ne bucuram de aceasta aniversare a noastra, din anul Centenar al Reintregirii Neamului, aniversare care coincide cu targul de la Dej, oras unde intotdeauna Targul Produs de Cluj a fost bine primit si exponatele noastre au fost apreciate”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.
La evenimentul din acest an de la Dej vor participa peste 70 de expozanti din judetele Cluj si Bistrita-Nasaud, precum si alti invitati speciali din judetele Transilvaniei. Ca de obicei, la manifestarile expozitionale organizate de Asociatia Produs de Cluj, vizitatorii targului vor avea la dispozitie produse alimentare si artizanale la pret de producator, toate realizate de mici intreprinzatori care deruleaza afaceri de familie. Nu vor lipsi nici de aceasta data unii dintre cei mai priceputi bucatari clujeni, care vor gati in aer liber, iar pe scena, pentru a umple sufletul de bucurie, vor evolua cei mai indragiti artisti clujeni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Together for great business – Automotive Expo 2018

Articolul următor

Golf pentru toată lumea la Pianu de Jos. Joc bun!

Citește și:
Citeste mai mult
Propunere inedită de turism la Timișoara. Vizitați zona metropolitană folosind transportul în comun Asociația pentru Promovarea Turismului Timiș…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share