Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ardealul Carei, cel mai mare pro­ducător de ulei vegetal cu ac­ţio­nariat românesc, vânzări de 30 mil euro la export

Ardealul Carei, cel mai mare pro­ducător de ulei vegetal cu ac­ţio­nariat românesc, a înregistrat anul tre­cut circa 57% din vânzări la export, adi­că 139 de milioane de lei (30 mil. euro), arată cal­culele ZF pe baza da­telor furnizate de com­panie.
Pe piaţa internă, compania co­mer­cia­­lizează uleiurile vegetale Ardealul, Floarea de Aur şi Helios în mai multe variante de ambalaj, de la un litru la zece litri.
Produsele din portofoliul Ar­dealul se regăsesc cu precădere în lan­ţurile de magazine din zona de vest a ţării. Astfel, compania este prezentă în magazine precum Kaufland, Selgros, Metro, Billa, Auchan sau Unicarm, con­form datelor de pe site-ul Ardealul.
Com­pania nu este pre­zentă în toată ţara, ci cu precădere în centrul şi vestul ţării. În Bucureşti, produsele Ardealul se găsesc în re­­ţeaua de ma­ga­zine Auchan, potrivit ace­leiaşi surse.
În judeţul Satu Mare, Ardealul este cel mai mare exportator cu capital românesc şi se află pe locul cinci în clasamentul general, după multi­na­ţionalele Zes Zollner Electric, Conti­tech Fluid Automotive România, Electro­­lux România şi Anivis Rom, arată datele de la Institutul Naţional de Statistică , precizează sursa citată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CBRE: Stocul național de spații de retail moderne a ajuns la circa 3,5 milioane de metri pătrați

Articolul următor

Super Farm Land – accesorii pentru toţi fermierii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share