Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oradea atrage o nouă investiție în producție, cea mai mare din ultimii 5 ani. Sogefi Suspensions vine cu 50 mil. euro

Societatea Sogefi Suspensions Eastern Europe SRL cu sediul în Oradea, companie subsidiară a holdingului Sogefi Suspensions SA din Franța, intenționează să construiască în Oradea, în Parcul Industrial Eurobusiness I, din str. Borșului, o nouă locație de producție în domeniul automotive, în valoare de aproximativ 50.000.000 euro, pe o suprafață de teren de 94.332 mp.

Această investiție este condiționată de aprobarea solicitării privind accesarea unui ajutor de stat partea statului român și a rezultat în urma unei negocieri directe, reprezentând pentru Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA., cea mai mare investiție din ultimii 5 ani, informează Primăria Oradea.

Consiliul Local a aprobat în ședința de vineri, 7 septembrie, proiectul de hotărâre privind mandatarea ADLO SA de a încheia în numele și pe seama Municipiului Oradea Actul de constituire a dreptului de superficie, inclusiv actele adiționale ulterioare asupra terenului în suprafață totală de 94.332 mp, cu societatea Sogefi Suspensions Eastern Europe SRL.

Compania activează în domeniul automotive și și-a exprimat intenția de a desfășura în Parcul Industrial EBP I activitățile specifice domeniului de activitate și a oricăror altor activități conforme cu Regulamentul de funcționare al parcului industrial, urmând a genera un număr total de peste 200 de locuri de muncă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj sărbătorește pasagerul cu numărul 2 milioane în anul 2018

Articolul următor

Comisarul Creţu: România va avea pentru perioada 2021-2027, 10% în plus faţă de actuala perioadă de programare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share