Real Estate Ultimele stiri

România pentru a șaptea oară la EXPO REAL München

Pentru a şaptea oară consecutiv AHK România (Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană) organizează standul comun al României la Expo Real.

Târgul Expo Real, aflat anul acesta la a 21-a ediţie, reprezintă pentru co-expozanţii noştri o oportunitate excelentă de a întâlni şi interacţiona cu peste 41.500 de participanţi din 75 de ţări, fiind un pandant al networking-ului internaţional, al proiectelor de anvergură, al investiţiilor şi finanţărilor transfrontaliere. Aici se reunesc toate verigile lanţului de valori din domeniu – de la dezvoltatori de proiecte, investitori şi finanțatori, la regiuni economice şi oraşe – transformând expoziţia într-un eveniment unic pe piaţa internaţională.

Din standul României cu coordonatele A1.234 fac parte următorii reprezentanți ai autorităților locale care sunt în căutare de investitori interesaţi de amplasamente la noi în ţară: Consiliul Judeţean Bacău, Consiliul Judeţean Suceava, Industrial Park East European Border Siret, Consiliul Judeţean Iaşi, Municipiul Iaşi, Municipiul Bucureşti Primăria Sectorului 5, Municipiul Constanţa, Portul Constanţa şi Agenţia pentru Dezvoltare Socio-Economică Hunedoara împreună cu 6 primării din Valea Jiului. Coexpozanţii din mediul economic privat, având ca activități de bază dezvoltarea de parcuri industriale, servicii logistice integrate, servicii de proiectare și arhitectură, construcții civile și industriale și consultanță juridică, sunt: Alma Consulting SRL, Plana-Innova SRL, Rec Partners GmbH, SCP Stratulat Albulescu SCA, WDP Development Romania SRL şi Zacaria Group.

Ca și în anii trecuţi, România va fi prezenţă în programul târgului de conferinţe de specialitate, ce reuneşte peste 400 de experţi, cu conferinţa ”Romania: new market dynamics and opportunities”, dedicată promovării avantajelor competitive ale României. Aceasta va avea loc în data de 8 octombrie (17:00 – 17:45), în zona Discussion & Networking Forum, hala A1. Speakerii invitaţi sunt: Hedwig Höfler, Head of Investment Management, CA Immo; Dr. Marcel Ionescu-Heroiu, Senior Urban Development Specialist, World Bank Group; Thanos Efthymiopoulos, Managing Director Greece, Investments & Finance Romania, Sonae Sierra; Cătălin Jalobă, Head of Real Estate Finance, BCR Erste Group, şi moderatorul, Andreas Schiller, redactor șef al SPH Newletter şi Schiller Publishing House. În cadrul conferinței Primaria Sectorului 5 va lansa cel mai important proiect de investiții și dezvoltare urbană din România.

„Cifrele record pentru EXPO REAL 2017 au reafirmat poziția expoziției ca cel mai important eveniment de profil din Europa: 2.003 de expozanți înseamnă o creștere de 13% față de anul trecut. Cei peste 41.500 de participanți reprezintă o creștere de aproximativ 6,1% “, a declarat Klaus Dittrich, președinte și CEO al Messe München, despre ediţia din anul 2017. “Cifrele înregistrate reflectă flotabilitatea pieței imobiliare. În același timp, participanții la târg sunt evident conștienți de diverșii factori care pot influența acest boom”, a subliniat Dittrich. Aceeași tendință crescătoare se previzionează și pentru ediția din acest an a târgului.

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) este reprezentanța oficială a economiei germane și totodată cea mai mare Cameră de comerț bilaterală din România. AHK România aparține, alături de Camerele de comerț și industrie germane (IHK), rețelei globale a Camerelor de comerț germane bilaterale, reunite sub umbrela Uniunii Camerelor de Comerț și Industrie din Germania (DIHK). Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană, înființată în 2002, numără peste 600 de firme-membre și oferă companiilor o platformă importantă pentru networking, schimb de informații și experiențe. Prin serviciile pe care le oferă și prin evenimentele pe care le organizează, AHK România susține activ companiile germane la intrarea lor pe piața românească și este totodată partener al firmelor românești interesate de piața germană. În România AHK se implică activ în implementarea sistemului dual de învățământ după model german prin inițiativa EduPro și a înființat platforma GreenTech econet romania, cât și o Curte Permanentă de Arbitraj.

Mai multe informații găsiți în pagina de internet: www.ahkrumaenien.ro.

Related posts

#EURoad2Sibiu. In 2019, All Roads Lead to Sibiu

Stefana Muresan

Fondul European pentru Europa de Sud-Est, parteneriat prelungit cu BT

Nora Dumitrescu

CNAIR: 13,7 kilometri din Autostrada Transilvania, deschişi traficului rutier

redactia

NTT DATA Romania, 18 ani de inovație și încredere oferită partenerilor săi

redactia

Zalăul va avea primul bazin de înot

Nora Dumitrescu

Asociația „Italiani in Bihor” a încheiat un parteneriat cu Universitatea Oradea

Traian Dan

Puratos introduce eCommerce în industria de ingrediente pentru panificație

Ligia Voro

Șeful aeroporturilor din România: “În 15 ani traficul se va dubla”

Nora Dumitrescu

Inaugurare TRC Park Cluj, etapa I

Ionut Oprea

Reabilitarea subsectiunii feroviare Apata – Cata, atribuita unui consortiu de firme turcesti. Contract de 600 milioane de euro

redactia

Oradea si Brasov, orasele cu cel mai bun acces la zonele de recreere

Stefana Muresan

Sala Sporturilor din Câmpia Turzii va fi modernizată cu 5,4 milioane

Nora Dumitrescu

Biserica fortificată din Daia va fi reparată cu banii Ambasadei SUA

redactia

Încasări record pentru hoteluri și restaurante de 1 Decembrie la Alba Iulia

redactia

Cel de al 6-lea Forum de Afaceri al Parteneriatului Estic, la București

Ligia Voro

Fabrica Techtex va produce 150.000 de măști chirurgicale pe zi

Nora Dumitrescu

Cea mai mare renovare World Class Belvedere

Stefana Muresan

The Bridge va avea cel mai mare restaurant dintr-o cladire de birouri

Ionut Oprea

Diplomacy360 International Conference 2019

Ligia Voro

Romania looks like one of the most promising upcoming emerging markets, particularly for real estate investment

redactia

Zoltan Prosszer, noul președinte al CA al Romcab SA. Provocări imediate

Ligia Voro

Nou director la Armătura Cluj

Stefana Muresan

MedLife a finalizat achiziţia Ghencea Medical Center

Stefana Muresan

Teraplast a încheiat preluarea Politub pentru 21,8 mil. lei

Stefana Muresan

Leave a Comment