Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Medisprof Cancer Center din Cluj-Napoca, investiție de 14 mil. euro, aşteaptă să intre în con­tract cu Casa pe centrul de radioterapie

Medisprof Cancer Center, spital privat destinat trata­mentelor oncologice, din zona de vest a ţării, des­chis la finalul anului trecut în urma unei investiţii totale de 14 milioane de euro, aşteaptă să intre în con­tract cu Casa pentru finanţare pe centrul de radioterapie des­chis în martie şi validat în Programul Naţional de Oncologie, scrie zf.ro.

„Lunar avem 2.000 de pacienţi cu afecţiuni oncologice programaţi. În Programul Naţional de Oncologie există tratamentul cu radioterapie şi chimioterapie. Nevoia de servicii medicale pe oncologie este foarte mare, acoperită doar în proporţie de 29% în ţară pentru radioterapie, în sistemul public sunt puţine şi vechi aparate de radioterapie. Deşi am investit 5,7 milioane de euro într-un centru modern de radioterapie, nici până acum nu am primit finanţare de la Casă. Am făcut sesizări şi la minister, dar nimeni nu răspunde. Nu interesează pe nimeni de investiţia pe care am făcut-o, nu există nicio susţinere“, a spus medicul Carolina Udrea, managerul şi cofondatorul spitalului, alături de soţul ei Adrian Udrea, potrivit sursei citate.

Ea spune că în „mai am fost in­vi­taţi la contractare cu Casa Judeţeană de Asi­gurări Sănătate Cluj, validaţi dar la sem­narea contractului ni s-a spus că nu există buget pentru acest contract nou şi că vom intra la rectificarea bugetului, dar nu am intrat în contract nici la această recti­ficare“.

Sursa foto: facebook.com/ClinicaMedisprof

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Toate proiectele Aradului depuse în POR sunt finanțate

Articolul următor

Clubul Francofon de Afaceri din Cluj organizează a patra ediție a „Târgului de Meserii”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share