7 combine de ultima generație la Demo Show Moldova 2018

Reunind la această ediție 7 companii membre APIMAR într-o demonstrație de recoltat porumb, Demo Show Moldova 2018 s-a bucurat de vizita a peste 300 de fermieri, studenți ai USAMV Cluj-Napoca și USAMV „Ion Ionescu de la Brad” din Iași, elevi ai Liceului Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad” – Horia (Neamț) și ai Liceului Tehnologic Agricol „M. Kogălniceanu” – Miroslava (Iași), primării, reprezentanți APIA, AFIR, Direcții Agricole Județene din zona Moldovei.

Pentru prima dată în România, fermierii au putut vedea la lucru 7 combine de ultimă generație, de la producători diferiți, în cadrul demonstrației de recoltat porumb, prezentate de către următoarele firme participante: Agri Alianța, Agritehnica Service, AgroConcept, Claas, General Leasing, NHR AgroPartners, Titan Machinery Romania.

Evenimentul a debutat cu salutul de bun venit transmis din partea organizatorului A.P.I.M.A.R, prin Monika Puiu, Președinte, a partenerului DLG InterMarketing, prin Raluca Mareș, Exhibition Manager și a partenerului tehnic APPR, prin Alina Crețu, Director Executiv. Ovidiu Ranta, conf. dr. ing. în cadrul USAMV Cluj-Napoca a prezentat pe scurt principalele momente din programul evenimentului și a dat startul demonstrației, cu parada combinelor.

La finalul demonstrației, toate cele 7 combine au pornit simultan către publicul vizitator, astfel fermierii putând vedea încă o dată, împreună, 7 grei ai agriculturii într-un eveniment unic în România.

Defilarea a fost urmată de golirea buncărelor în locurile special amenajate, dând ocazia fermierilor prezenți să poată vedea rezultatele după recoltare.

Evenimentul a continuat cu sesiunea de networking, fermierii interesați în a afla informații suplimentare putând solicita firmelor participante să efectueze demonstrații individuale.

Demo Show Moldova 2018 a fost organizat de către A.P.I.M.A.R – Asociația Producătorilor și Importatorilor de Mașini Agricole din România, în parteneriat cu DLG InterMarketing, având ca Partener tehnic APPR – Asociația Producătorilor de Porumb din România, în localitatea Horia, județul Neamț.

Exit mobile version