Brânza Brie, un nou produs al Fabricii de lactate Torockoi

De peste 20 de ani Fabrica de produse lactate Torockoi din Colțești, județul Alba, răsfață românii cu delicioasele lor produse 100% naturale. Iar începând din 2019, clienții se pot bucura de Brânza de tip Brie, cu mucegai alb, potrivit monitorulcj.ro.

Datorită produselor de foarte bună calitate și a investițiilor constante în utilaje și tehnologii noi, fabrica din Colțești a simțit o creștere masivă a producției, an de an lansând pe piață noi produse. Astfel, la începutul anului 2019 pregătesc lansarea pe piață a brânzei Brie, un nou sortiment de brânză cu mucegai alb, produs la Fabrica de lactate Torockoi.

„Produsul pe care vrem să îl scoatem acum pe piață, la începutul anului 2019, este un produs tip Brie, cu crustă de mucegai alb. Brânza este o brânză semi-moale, care necesită un timp maturare de 45 de zile. Aceasta se va găsi în bucăți de 300 de grame, iar crusta de mucegai alb este comestibilă, deci se poate consuma” ne-a declarat Robert Szakacs, Directorul Executiv al Fabricii de Produse lactate Torockoi.

Noul produs al brandului, brânza Brie de Torockoi, se poate achiziționa de la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca până pe data de 30 decembrie 2018, inclusiv. Mai apoi, aceasta se poate găsi în magazinele partenere.

Dacă până acum produsele Torockoi se găseau cu preponderență în magazinele din Ardeal și din câteva orașe mari precum București, Arad sau Timișoara, în 2019 Fabrica de Produse lactate Torockoi își propune o creștere mai mare a vizibilității mărcii sale pe piață.

„În anul 2019 ne-am propus să ne facem mai cunoscuți pe piață cu produsele noastre maturate. Ne dorim atât o creștere a vizibilității brandului, cât și o extindere geografică. Deși în prezent produsele noaste se pot găsi în hypermarketurile Auchan din întreaga țară, ne dorim să fim prezenți în mai multe magazine, din zone situate în afara Arcului Carpatic” a mai adaugat Robert Szakacs, cu privire la planurile de viitor ale Fabricii.

Exit mobile version