Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Statele Unite au angajat un român pentru strategia de imagine a Americii în lume

În 2018, Departamentul de Stat American (echivalentul Ministerului de Externe din România), a angajat compania Transiris pentru a crea strategia de imagine a Statelor Unite în lume, se arată într-un comunicat de presă al companiei. Compania Transiris este condusă de un român, Silvian Cențiu, și are mai mult de jumătate din personal în România. Astfel, strategul principal, directorul de creație, coordonatoarea de proiect, și mare parte din echipa proiectului este formată din români.

Inițiativa de strategie se concentrează în prezent pe Europa și a început cu un proiect pilot în Austria, Cehia, și Ungaria. Strategia urmează să fie finalizată în ianuarie 2019 și va fi urmată de un proiect de implementare. Transiris a fost contractată în exclusivitate pentru strategia acestui proiect, precum și pentru deciziile de a subcontracta unele componente tactice către alte companii locale.

“America, așa cum numim de multe ori Statele Unite ale Americii, nu este doar o țară, ci o idee, un set de principii de viață, un simbol cultural al drepturilor la viață, libertate și căutare a fericirii. Dar imaginea Americii este și sub continuă presiune și critică, atât din interiorul țării cât și din afară. Strategia noastră se concentrează pe crearea unei imagini care reprezintă adevărata America”, a declarat Silvian Cențiu.

Proiectul de strategie de branding este disponibil AICI (detalii la “View”).

Compania Transiris a fost înființată de către brașoveanul Silvian Cențiu în 2012 în California și în București pentru a deservi în principal companii de top (Fortune 500) cu servicii și tehnologii de marketing. Între timp, a înființat birouri în Canada, Austria, Spania, și Marea Britanie. Biroul din Marea Britanie a fost înființat în cooperare cu Guvernul Scoțian.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Se reiau cursele TAROM pe ruta Tîrgu Mureș - București!

Articolul următor

Grupul Winmarkt anunță extinderea echipei de management

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share