Ordinul Arhitecților din România, sesiune de finanțare din Timbrul Arhitecturii, ediția 2019

Categorii: Ultimele știri

Ordinul Arhitecților din România lansează a 13-a sesiune de finanțare din Timbrul Arhitecturii, ediția 2019. Din 2007, Ordinul Arhitecților din România sprijină inițiativele, proiectele și evenimentele care promovează arhitectura contemporană și dezvoltarea durabilă, rolul arhitectului și personalitățile marcante ale domeniului, istoria și teoria arhitecturii, arhitectura și societatea, patrimoniul cultural, consolidând astfel educaţia și cultura urbană. Rolul său este de a coagula comunitatea de arhitecți și colaboratorii acestora în promovarea bunelor practici.

 

Pentru prima dată, această ediție aduce — cu titlu de proiect-pilot — subcategoria școlilor de vară, cu linie separată de finanțare din bugetul de timbru, ca proiecte culturale cu o componentă educațională puternică, realizate în mediul rural sau urban, ce urmăresc să aibă un impact pozitiv în contextul în care activează.

Mai multe despre rolul timbrul de arhitectură puteți afla prin Campania Susținem Timbrul de Arhitectură și RECALL Timbrul de arhitectură.

CINE POATE APLICA

1. Programe/proiecte culturale/acțiuni culturale – (inclusiv școli de vară):

2. Anuale/bienale de arhitectură:

3. Itinerarea de expoziții:

4. Proiecte editoriale (cărți și reviste):

Mai multe informatii aici

Exit mobile version