Automobile Bavaria Group deschide un centru pentru marca Volkswagen, în Baia Mare

Automobile Bavaria Group România ,cel mai mare grup de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Sud-Est – deţine 12 dealeri BMW şi un service Rolls-Royce, va inaugura, prin MHS Holding, un centru pentru marca Volkswagen, informeaza 2mnews.ro.

 

Automobile Bavaria Group a înregistrat, anul trecut, o cifră de afaceri de peste 387 milioane euro şi o creştere totală a vânzărilor de autovehicule noi cu 14%.  Groupul a deschis, prin MHS Motors, un centru Opel (showroom şi service) în Târgu Mureș în urma unei investiții de peste 170.000 de euro. În primul an (mai exact 9 luni de la inaugurare), au vândut 121 de unități.

Automobile Bavaria Group este format din MHS Truck & Bus (importatorul camioanelor MAN şi al autocarelor Neoplan), Automobile Bavaria (cel mai mare dealer BMW din România), Schmidt Gruppe Germany (dealerul BMW şi Rolls-Royce din Germania), şi Bavaria Mobility (rent a car).

Holdingul este controlat de Michael Horst Schmidt (59 de ani), un sas din satul brașovean Criț, plecat din țară, în Germania, la începutul anilor ’80 și revenit după ’90, în 1 aprilie 1994 inaugurând ceea ce astăzi numește „povestea BMW în România”.

Exit mobile version