Transilvania Business
Auto Eveniment Timiș

AUTO TIMIȘOARA SHOW, primul Salon Auto din vestul României

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș vine în întâmpinarea industriei auto din partea de vest a României și nu numai cu prima ediție a AUTO TIMIȘOARA SHOW, care va avea loc la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș, în perioada 27 – 30 iunie 2019.

În cadrul salonului, vor fi expuse cele mai complete game de autoturisme și autovehicule utilitare ușoare și grele, vehicule hibride și electrice, autoturisme clasice, motociclete, biciclete, piese și accesorii auto, moto și velo, sisteme audio și de navigație, echipamente și utilaje pentru service-uri, vopsitorii și spălătorii auto, tuning auto și moto, precum și ultimele oferte ale societăților de leasing și de asigurări auto.

Peste 80 de modele de la diverse mărci, expuse în interiorul și în exteriorul Centrului Regional de Afaceri vor oferi publicului larg un adevărat “spectacol auto”.

Vizitatorii vor avea posibilitatea de a alege modelul auto cel mai avantajos în funcție de preferințele fiecăruia, într-un singur loc.

În cadrul salonului, se vor desfășura evenimente conexe de interes atât pentru vizitatorii profesioniști  cât și pentru firmele expozante: drive-teste; off-road și workshop-uri.

AUTO TIMIȘOARA SHOW va prezenta publicului o nouă marcă auto, premieră pe piața din vestul României.

Comentarii

Comentarii

Related posts

PatriotFest, primul concurs de inovare pentru securitate națională

Stefana Muresan

Gală destinată femeilor din agricultură – PRIA Women in Agriculture

RALF 2016, cu Emil Dumitru, Președintele PRO AGRO: Este esențial să fim prezenți la masa discuțiilor

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More