Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Synevo, 14 centre de recoltare amplasate în vestul țării

Prin deschiderea a două noi centre de recoltare în județul Timiș, compania Synevo România anunță că a depășit pragul de o sută de astfel de centre în toată țara. Cele două noi centre sunt în municipiul Lugoj și în comuna Dumbrăvița, o suburbie a Timișoarei. Pentru ambele centre au fost deja semnat contracte cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș.

În Prezent, Synevo are în regiunea de Vest, conform unui comunicat de presă emis de companie, trei laboratoare și 14 centre de recoltare amplasate în județele Timiș, Arad, Satu Mare, Maramureș, Sălaj și Bihor. Laboratorul central, din apropierea Bucureștiului, este una dintre cele mai mari unități de acest tip, fiind un centru regional care deservește pacienți din cinci țări diferite din Europa de Sud-Est.

Compania Synevo România este furnizor de servicii de diagnostic de laborator și face parte din grupul Medicover, furnizor internațional de servicii medicale și de diagnostic.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Două dintre facultățile Universității de Vest din Timișoara se extind. Construcții și dotări în valoare de 4 milioane de euro

Articolul următor

A fost semnat acordul de asistență cu BERD pentru construirea Spitalului Regional Braşov

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share