Eveniment IT&C Slider

BRINEL şi Cisco trasează tendinţele tehnologice la Cluj Connecting Day 2019

Pentru al 4-lea an consecutiv, BRINEL şi Cisco se aliază într-un demers comun de promovare a beneficiilor utilizării IT-ului în business. Conferinţa  reprezintă manifestul tehnologic propus de BRINEL companiilor din Transilvania, o întoarcere în comunitatea locală a experienţei şi expertizei acumulate în cei 28 de ani de activitate. Prin acest eveniment, BRINEL aduce mai aproape de Specialiștii IT din Transilvania cele mai noi tendințe legate de tehnologie, concentrându-se asupra provocărilor din viitorul comunității IT.

CLUJ CONNECTING DAY propune o agendă atractivă şi de actualitate, care include atât dezbateri asupra celor mai recente tendinţe din industrie (Intent based networking) cât şi sesiuni demonstrative şi întâlniri de discuții. La eveniment vor participa peste 300 de profesionişti în IT.

Simplifică activitatea cu CISCO

Subiectul principal al evenimentului “Simplificarea activităţii cu soluţiile Cisco” are loc Joi, 7 Martie la Grand Hotel Italia în Cluj Napoca. CLUJ CONNECTING DAY este o destinaţie obligatorie pentru Managerii IT şi de business, din organizaţii publice şi private, interesaţi de creşterea performanţei şi securităţii prin tehnologie. Totodată, conferinţa reprezintă cea mai bună ocazie pentru specialiştii IT din Transilvania să interacţioneze cu experţii Cisco şi BRINEL, să evalueze soluţii Cisco de ultima generaţie (Cisco Meraki, Cisco Digital Network Assurance, Cisco Advanced Protection for Endpoints etc) dar şi să înţeleagă mai bine concepte curente precum “software defined” şi “edge computing”.

Evenimentul conturează tendinţele globale din IT”

Aceasta este concluzia la care au ajuns participaţii ediţiilor precedente. Cluj Connecting Day conturează cele mai pertinente tendinţe tehnologice globale şi oferă o perspectivă pe termen lung pentru ca Managerii IT să-şi stabilească corect priorităţile şi bugetele. Mai mult, experţii Cisco şi BRINEL aduc în conferinţă exemple de bune practici, pentru ca beneficiarii să aibă o experienţă cât mai fluentă în procesul de adopţie a noilor tehnologii.  Indiferent dacă vorbim despre stocarea datelor, colaborare, videoconferinţă sau securitate cibernetică, impactul acestora în business este major. Astfel, CLUJ CONNECTING DAY este locul unde tehnologia propune businessului noi resurse de creştere şi inovaţie.

“O conferinţă care aliniază businessul şi tehnologia ”

Provocările de business pe care companiile din România trebuie să le depăşească sunt tot mai diversificate şi mai critice, de la lipsa resurselor umane calificate, la nevoia de compliance cu GDPR şi creşterea criminalităţii cibernetice.  La CLUJ CONNECTING DAY 2019 participanţii vor descoperi cele mai performante soluţii şi rezolvări propuse de BRINEL şi Cisco: aplicaţii de colaborare şi video conferinţă care permit lucrul la distanţă, noi arhitecturi de securitate capabile să identifice şi să blocheze noua generaţie de aplicaţii maliţioase, aplicaţii şi proceduri care să garanteze protecţia datelor confidenţiale, instrumente de automatizare a operaţiunilor, de mentenanţă a infrastructurii IT etc. BRINEL şi Cisco sunt elemente de referinţe pentru procesele de transformare digitală, iar corelarea obiectivelor de business cu cele IT poate începe la CLUJ CONNECTING DAY 2019.

În calitate de Cisco Certified Partner, compania BRINEL este conectată la principalele tendinţe tehnologice, iar cei peste 160 de specialiști acoperă cele mai diverse cerinţe ale clienţilor, indiferent de domeniul de activitate. Cu peste 28 de ani de activitate pe piaţa din România şi peste 700 de clienţi activi, BRINEL este unul dintre principalii integratori de sisteme, cu birouri în Cluj-Napoca, Bucureşti, Sibiu şi Oradea.

Related posts

Ubisoft închiriază 30.000 mp în J8 Office Park al Portland

Ionut Oprea

Se reiau lucrările de reabilitarea a drumului național DN76 Oradea – Deva

Traian Dan

Stein & Partner anunță parteneriatul cu rețeaua globală Signium

Papuc Irina

Nouă intrare pe piața românească: CBRE a consiliat Bank of China în deschiderea sucursalei din București, prin închirierea a 800 mp de birouri în City Gate

Papuc Irina

Telekom și IMWorld anunță al 7-lea an de parteneriat pentru a accelera procesul de digitalizare al României

redactia

Daniel Rusen, numit Director de Marketing și Operațiuni la Microsoft România

redactia

Acces gratuit la informații medicale de calitate în cadrul conferinței „Medici Pentru Tine”

Stefana Muresan

Campioana Ana-Maria Brânză vine la The Woman

Stefana Muresan

Programatorii sunt invitați la primul Hackathon Colliers

Ionut Oprea

Eldi Brutăria, model de succes în industria de panificaţie

Stefana Muresan

Inovația tehnologică și clădirile smart din ce în ce mai des întâlnite în industria Real Estate

Stefana Muresan

9 SOLUȚII PENTRU UN ORAȘ INTELIGENT, DEZVOLTATE ÎN CADRUL HACKATHONULUI CODE4CLUJ 2018

Stefana Muresan

Timișoara găzduiește Congresul Național de Ortopedie și Traumatologie, ediția a XVII-a

Stefana Muresan

Conferință de renume în Marketing, la UVT

Stefana Muresan

Narcis Neaga revine la șefia CNAIR

Ligia Voro

Voluntariat pe motociclete: jandarmii bihoreni duc medicamente cazurilor urgente

Traian Dan

USAMV Cluj-Napoca, gazda Congresului Asociaţiei Veterinare Ecvine din România

Faurecia caută 200 de oameni pentru fabrica de lângă Sibiu

Stefana Muresan

Alianța Vestului din fabricile de mobilier: Linii de producție fără oameni, in și cânepă în loc de lemn

Stefana Muresan

Digital Nation lansează programul „Profesor în Online” pentru cadre didactice

Traian Dan

Forumul Internațional de Agricultură RALF 2016, speakeri și fermieri

Succesul în afaceri, varianta pentru oameni pragmatici

Ionel Albu

PRIA Aviation Fly-in – singurul weekend premium de aviație pentru oamenii de business va avea loc în 13 -15 iulie la Aeroportul Tuzla

Stefana Muresan

ArchiTEChture Conference & Expo 2017

Ionut Oprea

Leave a Comment