Eveniment IT&C Slider

BRINEL şi Cisco trasează tendinţele tehnologice la Cluj Connecting Day 2019

Pentru al 4-lea an consecutiv, BRINEL şi Cisco se aliază într-un demers comun de promovare a beneficiilor utilizării IT-ului în business. Conferinţa  reprezintă manifestul tehnologic propus de BRINEL companiilor din Transilvania, o întoarcere în comunitatea locală a experienţei şi expertizei acumulate în cei 28 de ani de activitate. Prin acest eveniment, BRINEL aduce mai aproape de Specialiștii IT din Transilvania cele mai noi tendințe legate de tehnologie, concentrându-se asupra provocărilor din viitorul comunității IT.

CLUJ CONNECTING DAY propune o agendă atractivă şi de actualitate, care include atât dezbateri asupra celor mai recente tendinţe din industrie (Intent based networking) cât şi sesiuni demonstrative şi întâlniri de discuții. La eveniment vor participa peste 300 de profesionişti în IT.

Simplifică activitatea cu CISCO

Subiectul principal al evenimentului “Simplificarea activităţii cu soluţiile Cisco” are loc Joi, 7 Martie la Grand Hotel Italia în Cluj Napoca. CLUJ CONNECTING DAY este o destinaţie obligatorie pentru Managerii IT şi de business, din organizaţii publice şi private, interesaţi de creşterea performanţei şi securităţii prin tehnologie. Totodată, conferinţa reprezintă cea mai bună ocazie pentru specialiştii IT din Transilvania să interacţioneze cu experţii Cisco şi BRINEL, să evalueze soluţii Cisco de ultima generaţie (Cisco Meraki, Cisco Digital Network Assurance, Cisco Advanced Protection for Endpoints etc) dar şi să înţeleagă mai bine concepte curente precum “software defined” şi “edge computing”.

Evenimentul conturează tendinţele globale din IT”

Aceasta este concluzia la care au ajuns participaţii ediţiilor precedente. Cluj Connecting Day conturează cele mai pertinente tendinţe tehnologice globale şi oferă o perspectivă pe termen lung pentru ca Managerii IT să-şi stabilească corect priorităţile şi bugetele. Mai mult, experţii Cisco şi BRINEL aduc în conferinţă exemple de bune practici, pentru ca beneficiarii să aibă o experienţă cât mai fluentă în procesul de adopţie a noilor tehnologii.  Indiferent dacă vorbim despre stocarea datelor, colaborare, videoconferinţă sau securitate cibernetică, impactul acestora în business este major. Astfel, CLUJ CONNECTING DAY este locul unde tehnologia propune businessului noi resurse de creştere şi inovaţie.

“O conferinţă care aliniază businessul şi tehnologia ”

Provocările de business pe care companiile din România trebuie să le depăşească sunt tot mai diversificate şi mai critice, de la lipsa resurselor umane calificate, la nevoia de compliance cu GDPR şi creşterea criminalităţii cibernetice.  La CLUJ CONNECTING DAY 2019 participanţii vor descoperi cele mai performante soluţii şi rezolvări propuse de BRINEL şi Cisco: aplicaţii de colaborare şi video conferinţă care permit lucrul la distanţă, noi arhitecturi de securitate capabile să identifice şi să blocheze noua generaţie de aplicaţii maliţioase, aplicaţii şi proceduri care să garanteze protecţia datelor confidenţiale, instrumente de automatizare a operaţiunilor, de mentenanţă a infrastructurii IT etc. BRINEL şi Cisco sunt elemente de referinţe pentru procesele de transformare digitală, iar corelarea obiectivelor de business cu cele IT poate începe la CLUJ CONNECTING DAY 2019.

În calitate de Cisco Certified Partner, compania BRINEL este conectată la principalele tendinţe tehnologice, iar cei peste 160 de specialiști acoperă cele mai diverse cerinţe ale clienţilor, indiferent de domeniul de activitate. Cu peste 28 de ani de activitate pe piaţa din România şi peste 700 de clienţi activi, BRINEL este unul dintre principalii integratori de sisteme, cu birouri în Cluj-Napoca, Bucureşti, Sibiu şi Oradea.

Related posts

TeCOMM 2016:„Cum să vinzi mai mult prin storytelling?”

Transilvania Business

Michael Dörr, Fermierul Anului în Germania, Speaker RALF 2017

Stefana Muresan

UPDATE. Nou director general la Romgaz. Management defectuos al fostei conduceri

Ligia Voro

Video – conferință Shanghai – Oradea – Satu Mare – Arad pe tema Covid – 19

Traian Dan

WhatsApp Business – aplicație dedicată companiilor

Stefana Muresan

Povestea Bers Nova – bere artizanală pe muzică rock

Traian Dan

VINTEST Bucuresti promoveaza campania “Iubesc Vinul Romanesc”

Transilvania Business

21 martie: Motivul pentru care peste 600 de femei își dau întâlnire mâine la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Ghișeu Poștal, inaugurat de Poşta Română în Parcul Industrial 1 din Oradea

Traian Dan

ARIES Transilvania realizează cel mai complex studiu de piață al industriei de software și servicii IT din România

Stefana Muresan

Cluj: Aplicaţie pentru telefon, de monitorizare a alunecărilor de teren şi avalanşelor

Stefana Muresan

Working from home rankings before Covid. Now what?

Ionut Oprea

Pentru clienții companiei, wenglor transformă viziunea industriei inteligente 4.0 în realitate

redactia

Și programatorii IT din centrele de servicii vor fi scutiți de impozit pe venit

Stefana Muresan

Fostul director de cercetare al Cambridge Analytica, Chris Wylie, vine la How to Web 2018

redactia

tIMOn: Provincia înghite tot mai mult din investițiile dezvoltatorilor

Stefana Muresan

Bucharest- skyline transformation 2025: The spectacular promise

Ionut Oprea

CEO Conference – Shaping the future

Ionut Oprea

APIA deruleaza in paralel campaniile de plati si depuneri de cereri

Peste 40 de milioane de euro, investiţii atrase de ADLO în anul 2019

Traian Dan

Meat&Milk, ediția a VI-a

Tirdea Ionut

Fondatorul mașinii electrice Uniti, prezent la DevTalks Cluj Napoca

A. I.

BNR ia măsuri menite să atenueze impactul epidemiei de coronavirus asupra populației

Traian Dan

Proiect european pentru orientarea tinerilor bihoreni în carieră

Traian Dan

Leave a Comment