Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Moment emoţionant la Vatican, de Florii. Un român a rostit una dintre rugăciuni

La slujba de Florii de la Vatican, oficiată de Papa Francisc, a avut loc un moment unic. În timpul Sfintei Liturghii, un român a rostit una dintre rugăciuni, în limba naţională.

Peste un miliard de catolici din întreaga lume sărbătoresc astăzi Floriile care marchează intrarea lui Iisus Hristos în Ierusalim. Românul stabilit de ceva timp in Italia a rostit „Rugăciunea universală” sau „Rugăciunea credincioșilor” pentru papa și toți episcopii Bisericii Catolice.

Gestul Suveranului Pontif are loc în contextul pregătirilor pentru apropiata călătorie apostolică a Sfântului Părinte în ţara noastră. Papa Francisc va ajunge în România pe 31 mai şi va sta aici trei zile. Vor avea loc 3 Sfinte Liturghii, 8 discursuri în fața autorităților politice și religioase, beatificarea a șapte episcopi greco-catolici martiri și o întâlnire cu comunitatea romă în doar trei zile foarte intense. Vizita are loc la 20 de ani după cea a Papei Ioan Paul al II-lea.

Foto: adevarul.ro

Total
5
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Porr Construct a semnat contractul pentru Secţiunea 1 din Autostrada Sibiu - Pitești

Articolul următor

Contractul pentru un nou lot al Autostrăzii de Centură București, semnat de CNAIR

Citește și:
Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) a încheiat un parteneriat cu compania americană Netflix pentru programul Drama Room.
Citeste mai mult

TIFF, parteneriat cu Netflix

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) a încheiat un parteneriat cu compania americană Netflix pentru programul Drama Room.…
Citeste mai mult

Școală rabinică la Oradea

Comunitatea Evreilor din Oradea a solicitat aviz arhitect-șef pentru Plan Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru construirea unei școali…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
5
Share