Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cushman & Wakefield Echinox: Cărtureşti deschide prima librărie ȋntr-o clădire de birouri, la parterul imobilului America House din Piaţa Victoriei

Cărtureşti, cel mai important lanţ de librării de pe piaţa locală, va deschide la finalul lunii mai o librărie la parterul clădirii de birouri America House din Bucureşti, marcând două premiere pentru piaţa locală: lansarea unui nou concept Cărtureşti pe un format mai mic, respectiv prima librărie la parterul unei clădiri de birouri din Bucureşti.

Noua locaţie Cărtureşti va avea o suprafaţă de aproximativ 92 metri pătraţi, tranzacţia de închiriere fiind intermediată de firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

America House este o clădire reper pe piaţa birourilor din Bucureşti, având o suprafaţă ȋnchiriabilă de aproximativ 28.000 de metri pătraţi şi chiriaşi precum Schlumberger, Mastercard sau Țuca Zbârcea & Asociaţii. Pe o suprafaţă de circa 4.000 de metri pătraţi, clădirea beneficiază de una dintre cele mai ofertante zone comerciale din cadrul unui proiect de birouri, mixul de retail fiind format din cafenele şi restaurante precum Starbucks, McDonald’s, Cooperativa FruFru sau Condimental, un centru de fitness World Class şi servicii – bancă, farmacie, curăţătorie, chioşc de ziare Inmedio.

Alexandru Știrbu, Director comercial, Cărturești: „Suntem entuziasmați de deschiderea Cărturești în cadrul America House. În primul rând pentru că ne aduce mai aproape de cititorii noștri de acolo, dar și pentru că ne dă ocazia să ne jucăm cu o nouă formulă Cărturești. Proiectul pe care îl propunem este o variantă pe scurt a ceea ce am construit până acum: un spațiu mic, dar vibrant, în care să iei o pauză adevărată și să te bucuri de ideile, imaginile, aromele și muzicile selectate pentru timpul tău.

Cărturești Victoriei e gândit ca un office playground, în care prioritate au lucrurile care aduc bucurie și idei bune pentru viața de zi cu zi de la birou: cărți despre dezvoltarea personală și creșterea echipelor, titluri de business, selecții speciale de ficțiune și eseu, obiecte de papetărie reinterpretate în cheie ludică. Când am alcătuit oferta am avut în minte un profil de cititor foarte atent cu timpul său, care alege să investească în continua sa dezvoltare prin lectură și experiențe culturale. Sperăm să găsească în Cărturești Victoriei o oază de inspirație în mijlocul orașului.”

Dana Radoveneanu, Senior Consultant, Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox: „Cărtureşti va deschide ȋn această primăvară un spațiu aparte, pentru lectură și socializare, la parterul clădirii America House, aceasta fiind prima locaţie ȋntr-o clădire de birouri. Conceptul va fi adaptat pentru a se plia la cele mai noi tendinţe de retail şi la profilul clienţilor din Piaţa Victoriei, una dintre cele mai aglomerate zone pietonale şi de business din Bucureşti.”

Cărtureşti Victoriei va fi cea de-a zecea librărie a companiei din Bucureşti, ȋn timp ce ȋn cele mai mari oraşe din ţară sunt deschise alte 17 unităţi.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanță imobiliară de top pe piața locală, activând în toate segmentele pieței imobiliare, inclusiv pe piața rezidențială. Afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cuprinde o echipă de peste 60 de profesioniști și colaboratori, ce oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com

Cushman & Wakefield este unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 51.000 de angajați în peste 70 de țări, ajutând chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cushman & Wakefield se poziționează printre cele mai mari companii de real estate, cu venituri de 8,2 miliarde de dolari din servicii principale precum: închirieri, gestionarea activelor, piețe de capital, administrarea proprietăților (numit C&W Services), servicii globale de administrare, gestionarea investițiilor (numit DTZ Investors), servicii de proiect și de dezvoltare, reprezentarea chiriașilor, evaluare și consultanță. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Inovația tehnologică și clădirile smart din ce în ce mai des întâlnite în industria Real Estate

Articolul următor

Etapele construirii Autostrăzii Unirii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share