Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Salvarea Băilor Neptun din Herculane, proiect al unor tineri arhitecți din Timișoara

Patru tineri talentați din Timișoara, foști studenți la arhitectură, s-au îndrăgostit de frumusețea fostului centru SPA al Europei și încearcă să salveze vechile clădiri din Băile Herculane. Tinerii arhitecți de la Asociația Locus, cei care derulează „Herculane Project”, prin care vor să salveze Băile Neptun din Herculane, au reușit să strângă deja din donații 18.000 de euro, până la 1 mai. Suma va fi dublată de un antreprenor, au anunțat aceștia pe facebook.

Tinerii arhitecți au nevoie de 100.000 de euro pentru a pune în siguranță clădirea Băilor Neptun din Herculane. Ținta pentru 1 mai a fost atinsă.

”Am avut ca țintă 15.000 de Euro până în data de 1 mai. Acum avem 18.000 de Euro, sumă ce va fi dublată de un antreprenor român a cărui identitate o vom dezvălui în zilele ce urmează. Această sumă ne va permite să începem lucrările de punere în siguranță în zonele cele mai afectate. Nu avem cuvinte… Vă mulțumim mult pentru sprijinul dumneavoastră fără de care nu am fi ajuns aici. Avem în continuare nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a atinge ținta de 100.000 de Euro necesari pentru întreaga intervenție. Nu ne oprim! Puterea de regenerare comunitară a patrimoniului este impresionantă, de aceea donațiile continuă!”, transmit cei de la Asociația Locus, care derulează Herculane Project.

Foto: Facebook/Herculane Project

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cluj: Program finanțat din fonduri europene pentru digitalizarea procesului de obținere a autorizațiilor de construire

Articolul următor

Americanii de la Emerson, noi angajări în campusul din Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share