Antreprenori Cluj Ultimele stiri

DECATHLON a extins magazinul din Cluj-Napoca 

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, a inaugurat magazinul extins din Cluj-Napoca, în incinta centrului comercial VIVO! (Comuna Florești, Str. Avram Iancu nr. 492 – 500). Noul spaţiu are o suprafață de 4.857 m2, cu peste 1.400 m2 în plus față de cea iniţială, și respectă cele mai înalte standarde internaționale de proiectare şi siguranţă în domeniul retail-ului sportiv.  

În magazinul extins din Cluj-Napoca sunt disponibile 20.000 de modele și un stoc de 200.000 de cantități, destinate utilizării în peste 100 de activităţi sportive precum: drumeție montană, natație, sporturi de echipă, fitness, alergare, tenis, ciclism, role, patinaj și multe altele. Odată cu extinderea magazinului, au fost adăugate o serie de sporturi noi în ofertă, iar utilizatorii vor găsi și produse pentru canyoning, golf sau dans urban.

Clujenii vor avea la dispoziţie și un nou teren de sport, disponibil pentru testarea produselor, care contribuie la o experiență de cumpărare autentică.

 „Extinderea magazinului din Cluj-Napoca este o decizie strategică, pe care am luat-o ca urmare a rezultatelor pozitive înregistrate de-a lungul timpului de acest punct de lucru și ca răspuns la dezvoltarea tot mai accentuată a pieței sportive din Cluj. De la un an la altul, înregistrăm un număr tot mai mare de utilizatori, cu care avem un dialog deschis și cărora vrem să le fim aproape, prin oferta de produse din magazin. Extinderea Decathlon Cluj-Napoca presupune o creștere a suprafeței cu peste 1400m2, diversificarea gamei de produse, un nou teren de sport pentru ca vizitatorii să poată testa produsele noastre, precum și o echipă mai mare de angajați, uniți de pasiunea comună pentru sport. Ne bucurăm că putem face acest cadou iubitorilor de sport din Cluj și nu numai, la aniversarea celor nouă ani de la deschiderea acestui magazin. Vom rămâne în continuare la fel de atenți la nevoile și solicitările tuturor celor care ne trec pragul, astfel încât ducem mai departe cu succes misiunea noastră de a face sportul accesibil pentru cât mai multe persoane”, a declarat Andrei Proca, Directorul magazinului Decathlon Cluj-Napoca.

Toate produsele din oferta Decathlon au un raport excelent calitate – preț și se diferenţiază pe piaţa articolelor sportive prin fiabilitate tehnică, diversitate, creativitate, inovație și o garanție de minim doi ani. Acestea se adresează tuturor persoanelor, indiferent de categoria de vârstă şi preferinţele sportive. Pe lângă oferta generoasă de branduri internaționale de renume, în magazin pot fi găsite și articole sportive ale Mărcilor Pasiune, proprii Decathlon, inclusiv produse cu eticheta Fabricat în România.

Magazinul Decathlon din Cluj-Napoca respectă direcția omnichannel a retailerului, asigurând numeroase experiențe de testare și cumpărare a produselor. În acest sens, este reprezentativ serviciul Borna Plus, prin intermediul căruia, vizitatorii pot accesa online toată gama de produse, din mai multe puncte din incintă, și pot face comenzi la domiciliu, beneficiind de livrare gratuită.

În prezent, echipa Decathlon Cluj-Napoca are un număr de 90 de angajați, odată cu extinderea magazinului obiectivul fiind acela de a mări echipa la 110 angajați, conform graficului de vânzări. Toți angajații Decathlon sunt uniți de pasiunea comună pentru sport și sunt pregătiți pentru a oferi consumatorilor sfaturi de specialitate pentru alegerea celor mai portivite echipamente, în funcție de sporturile practicate.

Procesul de modernizare şi extindere a durat cinci luni, timp în care magazinul Decathlon Cluj-Napoca a rămas deschis pentru utilizatori. Aceasta este cea de-a doua inaugurare din acest an a companiei, după deschiderea primului magazin din Bistrița, în luna martie. Reţeaua de spaţii comerciale Decathlon este formată din 24 de magazine, amplasate strategic pe întreg teritoriul ţării.

 

 

 

 

Related posts

Ministrul Mediului de Afaceri: 1.401 planuri de afaceri depuse în aplicația Start-Up Nation 2018, la aproape trei ore de la lansare

redactia

Ziua Porților Deschise la Școala Finlandeză din Sibiu

Papuc Irina

Companii din China, interesate de noile proiecte în valoare de peste 500 mil. euro din Cluj

redactia

Kinderpedia integrează funcția de video conferință, pentru organizarea de lecții online

Ion Surdu

S-a finalizat licitația pentru un drum de legătură din Oradea în valoare de peste 5 mil. de euro

Stefana Muresan

Mega Image, în cadrul Platinia Shopping Center

Stefana Muresan

Omul de afaceri Romeo Dunca va transforma ruina din centrul Reșiței într-un complex imobiliar, investiție de 7 mil. euro

redactia

Cifra de afaceri a firmelor de poștă și curierat ar putea ajunge la aproape 6 miliarde de lei în acest an

Ion Surdu

Aeroportul Sibiu: numărul pasagerilor a crescut cu aproape o treime

redactia

USAMV Cluj, vânzări de mii de lei zilnic. Lapte și ouă din fermele proprii

redactia

A fost emis ordinul de incepere a lucrarilor de inchidere a depozitului neconform de deseuri din Dej

Stefana Muresan

Grupul elvetian Artemis creeaza un cluster industrial in vestul tarii

Ionut Oprea

Europa a stabilit 10 ținte de atins în domeniul pădurilor până în 2040

Ligia Voro

Investiţie de 70 mil. lei pentru modernizarea a 35 km de drumuri judeţene în Sibiu

Stefana Muresan

Cooperativa Timlactagro – primul său magazin din Timişoara cu produse lactate, pita de Pecica, salamul de Salonta și slana bănățeană de ciuperci

Stefana Muresan

19.700 de angajati Continental din Romania lucreaza pentru viitorul industriei auto

Stefana Muresan

351 de cereri de finanțare au fost depuse în Programul „Innotech Student”

Traian Dan

Robotul terapeut care ajută copiii cu autism, creat de cercetătorii de la UBB. Proiect de 800.000 de euro, din fonduri europene

redactia

9 SOLUȚII PENTRU UN ORAȘ INTELIGENT, DEZVOLTATE ÎN CADRUL HACKATHONULUI CODE4CLUJ 2018

Stefana Muresan

Castelul Banffy, din nou în circuitul turistic

Nora Dumitrescu

Speedwell a semnat contractul cu Bog’Art pentru MIRO, noul proiect de birouri din București

Ionut Oprea

Fond de investiții, lansat de Raiffeisen Asset Management: investițiile vor ține cont de mediu, comunitate și guvernanță

Papuc Irina

Engie România, premiată pentru responsabilitate socială

Ligia Voro

Proiectarea și execuția Drumului Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 3, scoase la licitație

Ligia Voro

Leave a Comment