E.ON vine la Sports Festival cu “E.ON Energy Lab” şi multe premii!

E.ON aduce la Sports Festival, eveniment care se desfăşoară la Cluj Napoca în zona Parcului Central, în perioada 13-16 iunie, laboratorul inteligent de energie, „E.ON Energy Lab” dar şi multe surprize.

 

În laboratorul inteligent găseşti soluţii pentru oricine şi orice sezon: pentru zilele toride de vară avem soluţia E.ON Cool – aparate de aer condiţionat de ultima generaţie, la pachet cu servicii tehnice post-montare iar pentru confortul de zi cu zi, E.ON Life – centrale în condensare, acţionate prin intermediul unui termostat smart TADO, de la distanţă, care permite reducerea consumului cu până la 30%. Totodată poţi afla informaţii şi despre E.ON Photovoltaic, soluţia dedicată clienţilor business şi municipalităţi, de producere a energiei electrice din sursă solară.

Pentru a crea bună dispoziţie dar şi energie sunt pregătite pentru participanţi jocuri interactive şi experienţe digitale: E.ON Sprints este provocarea pe care o lansăm tuturor de a participa la concursul de viteza “sprints” cu biciclete statice, iar premiul este pe măsură: o bicicletă electrică celui care va avea cel mai mic timp/ cea mai mare viteză în sprint!

Şi pentru că ne dorim în totdeauna să fim în contact şi cu bateriile încărcate am pregătit şi o zonă de reîncărcare pentru telefoanele mobile.

Cea de-a doua ediţie a Sports Festival, desfăşurată la Cluj-Napoca în perioada 13-16 iunie şi susţinută de E.ON în calitate de partener, aduce publicului peste 30 de sporturi care pot fi practicate gratuit de participanţi în cele 4 zile de festival, alături de cel mai îndrăgiţi sportivi al României.

Exit mobile version