Auto Cluj Ultimele stiri

ParkingPay: o nouă modalitate de plată a parcărilor în Cluj-Napoca 

Începând de astăzi, clujenii au la dispoziție o nouă modalitate modernă și rapidă pentru plata cu cardul a parcărilor stradale, prin utilizarea telefonului mobil, a anunțat primarul Emil Boc pe pagina sa de Facebook. 
Aplicația este disponibilă atât în sistemul de operare Android cât și iOS. După instalarea aplicației, utilizatorul trebuie să își creeze un cont, să introducă datele pentru facturare, datele mașinii și ale cardului bancar. În momentul achitării taxei de parcare prin intermediul aplicației nu se percep comisioane.
Suma de 1 leu care este solicitată în momentul introducerii datelor cardului bancar este modalitatea de verificare a validității acestuia, banii fiind returnați ulterior.
Avantajul utilizării acestei aplicații constă și în faptul că cetățeanul nu mai trebuie să se deplaseze până la aparatele de taxare pentru a achita taxa de parcare.
ParkingPay permite plata parcărilor aflate în zona 1 (1254 locuri de parcare) și zona 2 (3099 locuri de parcare) ale orașului.
În momentul parcării, utilizatorul apasă butonul „Parchează” și alege intervalul de timp pentru care va fi facturată parcarea. Aplicația va trimite automat o notificare de atenționare cu câteva minute înainte de expirarea duratei de timp pentru care s-a achitat parcarea – în funcție de preferințele utilizatorului acest interval se poate modifica.
Pe lângă această modalitate de plată, cetățenii pot efectua plata parcării astfel: monede sau plata cu cardul la parcometrele stradale, plata prin sms, tichete de parcare răzuibile.

Related posts

Băile Felix şi 1 Mai, program de investiţii de peste 15 milioane euro

Stefana Muresan

Conferința PRIA Aviation va avea loc la Aeroportul Tuzla în 13 iulie 2018 în deschiderea prestigiosului Show aviatic AEROMANIA

Stefana Muresan

Grupul Transavia din Alba creşte 40 de milioane de păsări pe an şi produce 70.000 de tone de carne de pui

redactia

Leave a Comment