Transilvania Business
Auto Cluj Ultimele stiri

ParkingPay: o nouă modalitate de plată a parcărilor în Cluj-Napoca 

Începând de astăzi, clujenii au la dispoziție o nouă modalitate modernă și rapidă pentru plata cu cardul a parcărilor stradale, prin utilizarea telefonului mobil, a anunțat primarul Emil Boc pe pagina sa de Facebook. 
Aplicația este disponibilă atât în sistemul de operare Android cât și iOS. După instalarea aplicației, utilizatorul trebuie să își creeze un cont, să introducă datele pentru facturare, datele mașinii și ale cardului bancar. În momentul achitării taxei de parcare prin intermediul aplicației nu se percep comisioane.
Suma de 1 leu care este solicitată în momentul introducerii datelor cardului bancar este modalitatea de verificare a validității acestuia, banii fiind returnați ulterior.
Avantajul utilizării acestei aplicații constă și în faptul că cetățeanul nu mai trebuie să se deplaseze până la aparatele de taxare pentru a achita taxa de parcare.
ParkingPay permite plata parcărilor aflate în zona 1 (1254 locuri de parcare) și zona 2 (3099 locuri de parcare) ale orașului.
În momentul parcării, utilizatorul apasă butonul „Parchează” și alege intervalul de timp pentru care va fi facturată parcarea. Aplicația va trimite automat o notificare de atenționare cu câteva minute înainte de expirarea duratei de timp pentru care s-a achitat parcarea – în funcție de preferințele utilizatorului acest interval se poate modifica.
Pe lângă această modalitate de plată, cetățenii pot efectua plata parcării astfel: monede sau plata cu cardul la parcometrele stradale, plata prin sms, tichete de parcare răzuibile.

Comentarii

Comentarii

Related posts

România, mai mare cu 9700 km pătrați. Zece ani de la unica extindere de drepturi suverane ale României de la Marea Unire din 1918

redactia

Trei produse noi în portofoliul Azomureş

redactia

Zonă rezidențială şi de servicii în zona fabricii de zahăr din Arad

redactia

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More